REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănţencele s-au înghesuit la manichiura cu gel în ajunul sărbătorilor de Paşte

Constănţencele s-au înghesuit la manichiura cu gel în ajunul sărbătorilor de Paşte

Replica API 4 mai 2013 | 00:00 222

O manichiură frumoasă dă întotdeauna bine, iar constănţencele s-au înghesuit la manichiura cu gel sau tips. Indiferent de sezon, unghiile trebuie să fie impecabile, iar pentru Sărbătorile de Paşte manichiuristele abia au făcut faţă, au avut până la 7 cliente pe zi, iar programările s-au făcut cu cel puţin o săptămâna înnainte. "Numărul clientelor s-a dublat în ajunul sărbătorilor de Paşte, avem până la 7 cliente pe zi şi cum programările s-au făcut cu o săptămână înnainte, unele doamne nu au prins locuri din păcate", a declarat manichiurista Florentina Anghel pentru "Replica" de Constanţa. Aşa că, cine nu a reuşit, va trebui să îşi facă unghiile acasă.

Ce unghii se poartă în această vară

Cu precizarea că Sărbătoarea Paştelui înseamnă altceva, nu unghii făcute ori ţinute strălucitoare pentru petrecere, notăm totuşi câteva detalii despre "fiţa" constănţencelor de a merge la salon în această perioadă. Aşadar, în acest sezon încep să se poarte iarăşi unghia cu pietre swarovski. " Clientele mele preferă extensia cu gel decât cea cu tips. "Se poartă atât french-ul cât şi culoare pe toată unghia, de asemenea picturile sunt cele care fac mai mult diferenţa. Însă, comparativ cu sezonul rece, se poartă mai mult o culoare pe toată unghia", a mai precizat Florentina. Şi cum se aproprie vara, se poartă culorile aprinse, sunt în trend sunt culorile neon, verdele măr, galben, picturile abstracte sau cele tematice. Poţi să experimentezi fel de fel de texturi, de la glitter la efect de piele, denim sau caviar. Preţurile sunt cuprinse între 60 lei şi urcă până la 120, depinde de unghia pe care ţi-o doreşti.

Tatiana BELIUŢA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614