REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CONSTĂNŢENI CU NERVII LA PĂMÂNT! Iată ce fac ţiganii din zona Anadalchioi

CONSTĂNŢENI CU NERVII LA PĂMÂNT! Iată ce fac ţiganii din zona Anadalchioi

Replica API 24 martie 2017 | 08:18 686

Multe zone din Constanța sunt invadate de grupuri de romi! Acestă situație îi aduce la disperare pe constănțenii care sunt nevoiți să le suporte comportamente deviante. Un caz concret se înregistrează pe strada prelungirea Ion Alexandrescu. Oamenii nu mai pot îndura mizeria, mirosurile și gălăgia pe care le fac țiganii care locuiesc în mod abuziv. Mai mult, locuitorii din zonă susțin că romii au în gospodăriile lor și cai.

Constănțenii care locuiesc pe strada prelungirea Ion Alexandrescu au ajuns la capătul răbădării! Asta după ce zeci de țigani au pus “stăpânire” pe cartier, iar oamenii suportă cu greu altercațiile și mizeria pe care aceștia le fac. Deși autoritățile au fost sesizate de nenumărate ori, iar acestea i-au amendat pe țigani, situația este aceeași! „Aș dori o rezolvare la problema țiganilor deținători de cai din strada prelungirea Ion Alexandrescu. Problema asta o reclam de mai bine de 10 ani. Am depus sesizari însoțite de poze, dar răspunsurile au fost clonate. Am cerut în multe rânduri să nu se mai dea autorizații pentru calești și cărute pentru că noi cei care locuim în blocul 51 din Soveja am ajuns cu nervii la pământ. Ne-am săturat de balegă pe străzi și în parcare, de pubele și alte zdrențe de pe trotuar, de gălăgie și mirosuri insuportabile. Aștept un raspuns cu rezolvare”, susține un locatar din zonă. Potrivit informațiilor noastre, în acea zonă au fost organizate mai multe acțiuni de-a lungul timpului.Menționăm că în anul 2016 au avut loc acțiuni repetate în zona Anadalchioi având ca tematică respectarea prevederilor HCL 389/2000 privind stabilirea unor reguli de creșterea păsărilor și animalelor. La acțiune au participat reprezentanți ai Poliției Locale și ai Secției 2 de Poliție municipiului Constanța. Au fost identificate persoanele care cresc cabaline și au fost sancționate contravențional. De asemenea, s-a avut în vedere menținerea curățeniei în zona limitrofă.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mihai 13 21 Iar tu ai ramas tot o l a b a trista invidiosule!
1
0
Putina benzina si un chibrit rezolva problema, nu are rost sa faceti reclamatii.
9
0
Constanta a devenit o adunatura de prostituate cu numele Georgiana din Vaslui
5
5
ASA SUNT ROMANII !
0
6
locatarii din zona sa faca reclamatii la primarie si politie
10
0
Bomba.tnt.
12
0
Va rog nu va legati de votantii PSD,pt.ca nu va fi cine sa ii voteze.Pe tigani nu ii poti civiliza ori cite eforturi s-ar face.Lipsa lor de seriozitate a fact sa fie alungati din India.
18
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102