REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănțenii au intrat în PANICĂ! Străzile, trotuarele și trecerile de pietoni, ÎNGROPATE ÎN ZĂPADĂ

Constănțenii au intrat în PANICĂ! Străzile, trotuarele și trecerile de pietoni, ÎNGROPATE ÎN ZĂPADĂ

Replica API 11 ianuarie 2017 | 12:39 554

Revine perioada grea în Constanța! Meteorologii au emis din nou avertizări de cod galben și chiar portocaliu de viscol în județ, iar oamenii, inclusiv din municipiu, sunt disperați! Trotuarele sunt practic îngropate în zăpadă, oamenii nemaiavând pe unde să circule. De asemenea, aceștia se simt în pericol și atunci când traversează străzile întrucât trecerile de pietoni sunt acoperite atât de gheață, cât și de nea, iar șoferii nu par să mai țină cont de această situație. Mai mult decât atât, e JALE la capitoul deszăpezire.

S-a instalat panica în orașul de la malul mării! În urma avertizărilor crunte ale meteorologilor, oamenii se simt neajutorați. Pe stratul actual de zăpadă se va depune unul nou în următoarele 24 de ore, fapt ce va bloca accesul prin municipiu. “Cine ridică zăpada de pe trotuar care este în cantitate mare? La următoarea zăpadă, nu mai avem unde o strânge”, a precizat Dan. De asemenea, constănțenii sunt revoltați de ignoranța autorităților locale vizavi de această situație. “Au mai sesizat și alți locuitori ai orașului, este foarte util să înceapă încărcarea mormanelor de zăpadă și transportarea acestora de pe trotuare și carosabil! Când deszăpeziți și cartierul Palas? Nu va mai putea circula nimic de intervenție în caz de necesitate”, a conchis Maria. Aceeași problemă o reclampă și locuitorii din Cartierul Veterani. “Deszăpezirea în cartierul Veterani Km 5 NU înseamna doar strada Prelungirea Meșterului Manole! Ce ne facem? Urmează un nou val de ninsori! Ajutați-ne și pe noi, cei care stăm pe străzile din jurul Prelungirii!”, a spus Paula. “E indicat să gestionați scoaterea zăpezii din oraș, urgent, mai ales dacă aveți informații că va mai ninge”, a semnalat un alt constănțean.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bou basist fara creier , epoca mihaesi iti spune ceva ? dar epoca neagoe cand nimeni nu mai venea in mamaia ? retardatule , mars in mortii ma-tii si vezi cine a ridicat mamaia dupa 1989 si cine a facut ceva pt constanta.CRETINULE , VISEZI COMUNISTI ? INSEAMNA CA TE-AU TINUT COMUNISTII IN PUSCARIE SI AI RAMAS CU TRAUME....IN GURA .
1
0
Pentru idiotii care ne indeamna la lopata, intai trebuie sa realizezi ca degeaba dau eu cu lopata daca numai am unde sa pun zapada...muisti mici. Astia care vorbesc despre lopata si nu stiti cum arata...azi am dat zapada 3 ore, am carat-o cu roaba in spatele curtii unde m-am chinuit s-o imprastii pentru ca numai am loc...cand am terminat a venit vola si mi a pus mai mult de jumate inapoi. Sa vii in mortii ma-tii cu lopata la mine sa-ti infig cotoru in gaoz labagiule...
1
1
Un lucru nu pot sa cred,cum se face ca din 22 decembrie 1989 si pana in prezent castiga numai partidul comunist PSD,POATE CINEVA SA-MI RASPUNDA
0
1
Sa traiasca Fagadau, vrednicul urmas al lui Mazare! P.S. mai puneti si voi mana pe lopata ca romanul s-a invatat sa i se faca si sa i se dea!!!!
2
0
Decat sa intre in panica mai bine ar pune mana pe lopata.Asteapta tot altcineva sa le rezolve problemele .....stau la geam si se uita la altul cum da la lopata fara pic de jena ....mai gospodari sunt cei de la case....au facut carari si au dat cu cenusa.Daca tot stau cu ochii la occident sa vada ca fiecare isi face curat in dreptul casei lui.E usor sa arati cu degetul fara sa te intrebi ....TU CE AI FACUT???????????
0
0
Treaba sta in felul urmator: Avem foarte multi asistati social care ar putea fi organizati de primarie pentru treaba asta. Daca primaria nu-i organizeaza lasa ca se organizeaza ei.Astazi in autobuz vorbeau doi ditre cei lacre ma refer: "Ba varmiu a puso.Aaa...Deszapezeste la Citi el cu vreo 10 insi ia saptezeci da milioane...
3
0
Avem gigacaloria 430 lei , cea mai scumpa din tara , asta ar trebuii sa ne ,, multumeasca " sa i multumim din inima ,, primarului " Asa da , primar bun , cu locuitorii orasului .....Ne meritam soarta ......
3
3
Ce tot indemnati la lopata panaramele drak, aici nu-i vorba numai de trotuare, spatii comerciale si cai de acces in blocuri sau case, e vorba de strazi si alei care n-au fost deszapezite deloc, asta e marea problema. Pe bulevarde si unele strazi mai mari au intrat insa foarte superficial, jenant de neprofesionist. Nu mai vorbim ca masinile de gunoi sunt prea implicate si suprasolicitate in acest sens incat au renuntat sa mai ridice mormanele de gunoi. Vai si amar de noi
4
0
Am tot vazut comentarii in care suntem indemnati sa iesim la lopata. Iesim dar unde o mai dam? Acum 3 zile am iesit sa dau zapada de pe langa masina,ca era pana la genunchi. Am iesit cu fetita de aproape 3 ani dupa mine si pe langa masina am mai facut si o cale de acces catre scara,unde nici macar nu stau. Am dat zapada....o parte pe strada si o parte langa un gard. A intrat lama pe strada si a dat-o inapoi. Si tot asa o sa fie pana o sa inceapa sa se topeasca singura. Solutia nu este doar lopata. Mai trebuie stransa. Gradinile sunt pline,trotuarele la fel. TREBUIE RIDICATA!
2
2
Tiganii imputiti din cartierul primarului drogat umbla prin tot tomis nordul cu lopeti in spate si intreaba pe la sedii de firme sau soferi care au masina inzapezita ca ei te dezapezesc, dar contra cost.......
5
1
Total ineficienti cei de la primarie...se vede in aceste zile ca nu e ce trebuie acolo! Nu cred ca exista dezinteres ci doar dezorganizare de care profita cei carora nu li se infige p..la-n cur daca nu fac treaba!
7
1
Nu ati achitat impozitele pe 2017? Veniti urgent si achitati-le dragi constanteni, dezapezirea mai la primavara!
3
2
Orasul e varza, toti prostii isi iau masinile. Dar strazile mici sunt infundate. Doar 4x4 merge. Trotuarele nu sunt curatate de putori, inoti in zapada.
5
1
Acum am terminat cu zapada din curte si stau la o cafea asa cum stau si cei care au primit locuinte sociale in cartierul Coanda.IOC PARAI PENTRU UTILITATI. IOC IMPOZITE SI TAXE. TRAI NENICA.
5
0
Problema este ca nu mai avem unde stoca zapada si nu lopata .
7
0
primaria sa scoata asistatii sociali din cartierul bonduelle&fagadau
12
0
Mars putorilor si curatati-va trotuarele si aleeile de acces. Asteptati ca niste lepre sa va curete primaria.
13
1
Pai comandamentul de cod rosu, cred ca, sta la caldurice, cu mincarica si cu bauturica si probabil si cu mina la fofoloanca, undeva bine adapostit de viscol si zapada.
2
8
In km 4-5, de la blocuri pana la fantanele s-a lucrat doar pe 3 strazi. Masinile de aprovizionare nu mai pot intra, la fel si ambulantele. Daca trebuie sa vina o ambulanta sau masina de pompieri, ramane impotmolita. Daca in alte orase se poate, de ce nu se poate si in Constanta ?
4
1
ale dreaq putori, au intrat in paniCA CA nu mai pot sa-si ridice pachetele cu pomeni. la lopata rati-ai dreaq de bolsevici ca si asa ne-ati distrus orasul cu fostul primar mascarici
11
3
Nu va mai plangeti ca muierile si puneti mana pe lopeti si deszapetiva trotuarele din fata casei si a magazinelor singuri, nu asteptati pomana de la primarie. In Varsovia , Primarul a spus ca nu da bani sa care apa .
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218