REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţenii au putut testa excepţionala gamă de crossovere de la Renault!

Constănţenii au putut testa excepţionala gamă de crossovere de la Renault!

Replica API 15 mai 2017 | 00:00 189

Gamă reînnoită în totalitate

Gamă reînnoită în totalitate

Renault a organizat la Constanţa, la finele săptămânii, un eveniment aşteptat de mulţi! În parcarea unul centru commercial din municipiu, a fost expusă gama de crossovere, reînnoită în totalitate. Evenimentul, ce poartă titulatura Crossover Adventure Tourcare, a fost programat în perioada 5 - 26 mai în 8 oraşe din Romania: Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Galaţi.

La Constanţa, Renault şi-a aşteptat potenţialii clienţi la centrul comercial VIVO!, în perioada 12-14 mai, în intervalul: orele 10.00 - 20.00, existând posibilitatea pentru toţi doritorii să testeze maşinile expuse, plus un discount pentru cei care decid, după test drive, să cumpere unul dintre autoturisme.

Marca îşi continuă ofensiva de modele şi prezintă în avanpremieră în Romania, noul Koleos şi Capturfacelift, modele ce preiau noua linie de design şi cele mai noi tehnologii ale mărcii. De asemenea, în cadrul aceluiaşi eveniment noul ZOE 400KM NEDC este disponibil pentrutest drive.

Noul Koleos – Stil şi dotare exclusivistă

Dezvăluit la Beijing, în aprilie 2016 şi deja comercializat în Australia, Turcia, ţările din Golf şi în unele ţări din America de Sud şi Asia, noul Koleos va fi lansat în Romania în iunie 2017. Noul model este un SUV autentic, de segment D, cu design impunător, tracţiune integrală, aptitudini în teren accidentat, având garda la sol de 210 mm, un interior rafinat şi confortabil, cu 5 locuri şi tabletă multimedia R-Link 2. Noul Koleos combină stilul robust de SUV cu rafinamentul şi confortul unei berline. În funcţie de nivelul de echipare, clienţii vor putea alege o tapiţerie din textil sau piele, bare de plafon din aluminiu, card „mâini libere”, asistenţă la parcare faţă şi spate, sistemul multimedia R-Link 2 cu ecran tactil de 7", harta Europei, Bluetooth, radio digital. Pe versiunile de echipare superioare, noul SUV oferă jante din aliaj de 18'', faruri cu tehnologie LED Pure Vision, tapiţerie din piele Riviera NoirTitane, Gris Platine sau MarronSienne şi ambianţă luminoasă interioară, cameră de marşarier şi R-Link 2 cu un ecran tactil de 8.7”, sistemul „Easy Park Assist” şi sistemul audio Bose.

ZOE propune o nouă autonomie de 400 km 100% electrică (NEDC)

Pionier al mobilităţiielectrice şi constructorul cu cele mai mari vânzări de vehicule electriceîn Europa, Renault a crescut nivelul programului de inovaţie şi al implementării strategiei Zero Emisii. Echipată cu noua baterie Z.E. 40, Renault ZOE permite o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distanţe rereale de 300 km în mediu urban şi limitrof) după doar o singură încărcare. Autonomia de 400 km NEDC înseamnă o distanţă dublă faţă de cea avută de modelul anterior şi este cea mai bună autonomie disponibilă pe toate automobilele 100% electrice destinate publicului larg din România.

Noul Captur: Design crossover accentuat

Noul Captur, crossover-ul urban cel mai bine vândut în Europa în 2016, cu 215,670 de unităţi, se reinventează prin design şi tehnologie, menţinând caracterul practic. Captur menţine elementele esenţiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanţe. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse, iar clienţii pot alege acum dintre peste 30 de combinaţii diferite pentru a-şi personaliza propria maşină. Noul model face un pas mai departe în acest proces al diferenţierii, propunând şase pachete de personalizare a interiorului şi o diversitate de culori – Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red şi Satin Chrome. Pentru exterior sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red şi Atacama Orange (pentru şuruburile roţilor şi protecţiile pentru pasajele roţilor).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367