REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţenii cer amplasarea unui sens giratoriu în zona Brotăcei. Iată răspunsul autorităţilor

Constănţenii cer amplasarea unui sens giratoriu în zona Brotăcei. Iată răspunsul autorităţilor

Replica API 21 aprilie 2017 | 00:00 404

Constanţa, oraşul sensurilor giratorii! Dacă unii şoferi consideră că acestea reprezintă soluţiile optime pentru fluidizarea traficului rutier, alţii sunt de părere că mai mult încurcă. Printre conducătorii auto care consideră că sensurile giratorii reprezintă un lucru bun se află și Mădădin. P care solicită de ani de zile amplasarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Suceava cu Adamclisi şi Cpt. Dobrilă Eugeniu.

„De câţiva ani tot sesizez şi scriu câte toate direcţiile primăriei în speranţa că cineva din cei plătiţi (acum vor avea şi salarii mai mari) va realiza cât de importantă este realizarea unui sens giratoriu la intersecţia de la piaţă Brotăcei - Str, Tulcei, Suceava, Adamclisi şi D. Eugeniu. Nimic. S-au făcut o sumedenie de giratorii în oraş, nu spun că nu erau importante, dar acesta este VITAL pentru traficul, şi aşa chinuit, din cartierul Tomis Nord. Spaţiul generos permite amenajarea, chiar şi provizorie dacă nu există bani, a unui sens”, susține constănțeanul.

Menționăm că în anul 2015, s-a mai pus această problemă, însă proiectul nu a fost dus până la capăt. Inginerul Claudiu Rădulescu, reprezentantul Confort Urban a explicat situația: „Noi avem un proiect, dar este expirat. Probabil că se va face, dar anul acesta nu cred. A fost un proiect care nu s-a putut realiza din motive obiective, însă este în viziunea noastră viitoare. Din punctul de vedere al programului pe anul acesta vă spun că 99% acest sens giratoriu nu se va realiza. Cu toatea acestea există foarte mari șanse ca în 2018 să se facă”, a afirmat Claudiu Rădulescu.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar modificarile de la intersectia Tomis III dintre bd. Lapusneanu si Soveja, cine oare le-o fi proiectat? Ca mai mult strica, decat sa ajute circulatia din zona! In orice localitate, se cauta largirea zonelor din astfel de intersectii, numai la noi este invers. Sa fie chiar atat de mare foamea autoritatilor, incat sa se cramponeze de fiecare metru patrat de intersectie, ca sa mai cheltuie niste bani pe borduri? Chiar isi inchipuie ca nu-i va intreba nimeni niciodata? Exista varianta marcajelor rutiere! Oameni buni, aceste autoritati nu lucreaza pentru cetateni, ci pentru interese obscure. Huo
1
0
E util acolo un sens giratoriu intradevar. Insa la Cora Bratianu e necesara semaforizarea pe timp de zi. Acolo rondoul mai mult incurca decat sa ajute. Se pare ca trebuie sa facem cereri peste cereri si sesizari cu sutele ca sa se faca ceva util in Cta asta.
3
0
Ce sensuri giratorii ??!! In Romanica am invatat ceva sa trantim un cos cu flori in mijloc de drum si pac, giratoriu... De pasaje subterane noi n-am auzit, astea-s pentru cei civilizati, la gibonii din Constanta merge si o farfurie pe post de giratoriu, eventual si niste oua colorate in mijloc.. Pofta Buna!
3
0
A EXPIRAT PROIECTUL. TREBUIA TZINUT LA RECE ! MAI PLATIM ODATA DESI NU S-A SCHIMBAT NIMICA
2
0
sa invete dracului sa conduca masinile!!!
3
1
daca sare unu la cap taie si din pod ca la Cora Bratianu!!
2
3
De semaforizare ati auzit?
3
4
ciaina mol
1
2
Cand s-o face mall in zona...
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367