REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănţenii cer DEMISIA lui Făgădău şi a Consiliului Local. Iată ce spune primarul oraşului

Constănţenii cer DEMISIA lui Făgădău şi a Consiliului Local. Iată ce spune primarul oraşului

Replica API 23 august 2016 | 23:27 327

Decebal Făgădău

Actuala administraţie locală a municipiului Constanţa „împlineşte” aproximativ două luni şi jumătate. Un timp destul de scurt, însă în acest timp s-au promis foarte multe lucruri care nu au fost duse la bun sfârşit. Din acest motiv, un grup de constănţeni a iniţiat, duminică, 21 august 2016, o petiţie prin care se solicită demisia primarului Decebal Făgădău şi a Consiliului Local Municipal. În replică, primarul a afirmat că nu îl interesează acestă petiţie.

Pe timpul campaniei electorale s-au început foarte multe lucrări care nu şi-au respectat termenul de finalizare. Ce-i drept, actuala administraţie locală nu are foarte mult timp de când s-a instalat la conducere însă, pare că vrea să facă ceva pentru acest oraş. Cu toate acestea, constănţenii sunt foarte supăraţi şi afirmă că nu mai pot trăi în acest oraş. Potrivit acestora, „din 5 iunie 2016, în Constanţa au sporit: gunoaiele, bălăriile, mizeria, drumurile nu se asfaltează, microbuzele sunt jalnice, pentru obţinerea de avize de la Primărie, aştepţi de-ţi vine rău, tichetele «respect», oficiantele/oficianţii poştali, îi desconsideră pe bătrâni şi adresează cuvinte nepotrivite, de parcă le-ar da din buzunarele proprii şi muuuuuulte alte nemulţumiri au oamenii....... ! Oamenii, care au avut mari speranţe de la acest primar şi noul consiliu local, însă, dumnealor primesc salariile pentru că nu fac altceva decât să treacă cei patru ani şi cu, Constanţa şi constănţenii «fie ce-o fi»! Ne-am săturat de: mizerie, gunoaie, oameni puşi pe căpătuială, care tăiesc de pe spinarea noastră, se înfruptă de 26 de ani din seva poporului, oraşul are drumuri mai rău, ca-n evul mediu, cu batjocura de microbuze............. , ruşiiiiiiiine, nu vă este milă de poporul ăsta sărac şi obidit /împovărat cu miiiii de taxe şi impozite, dooooomilor guvernanţi locali, iarna, plătim cea mai scumpă gigacalorie......... !“, se arată în textul petiţiei. Precizăm că până în acest moment petiţia a strâns doar… 90 de semnături. Contactat telefonic, edilul Constanţei a afirmat că nu are nimic de comentat. „Nu am nici un punc de vedere legat de acestă petiţie. Nu mă interesează”, a declarat Decebal Făgădău.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614