REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii nu au sesizat în zadar primăria! Se lucrează la reabilitarea iluminatului public

Constănţenii nu au sesizat în zadar primăria! Se lucrează la reabilitarea iluminatului public

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:00 313

Constanţa s-a transformat de câteva luni într-un oraş al întunericului. Cartiere întregi sunt în beznă. Localnicii se tem de lăsarea nopţii, pentru că atunci pericolele sunt uriaşe: nu văd pe unde merg, iar hoţii şi tâlharii îi pot ataca în voie. Cel mai ciudat este că oraşul prinde viaţă după orele 18:00. Atunci pleacă oamenii de la serviciu, eleviide la şcoală, se iese la cumpărături sau la restaurant. Locuitorii au tot sesizat Primăria Constanţa în acest sens, iar acum vin și rezultatele.

Municipalitatea a anunțat că derulează în această perioadă lucrări de întreținere și reabilitare a sistemului de iluminat public în mai multe zone ale orașului. În stațiunea Mamaia, parcul Tăbăcărie, faleza Cazino și promenada delimitată de str. Mihai Eminescu și Ștefan cel Mare se execută lucrări de mentenanță a sistemului de iluminat public, constând în schimbarea becurilor arse, cosmetizarea stâlpilor deteriorați. Totodată, pe strada Prelungirea Traian se realizează lucrări de extindere a sistemului de iluminat public - montarea unor stâlpi noi de iluminat, care să asigure desfășurarea în condiții optime a traficului auto și pietonal. În ultima perioadă au fost remediate deficiențele care au făcut obiectul unor sesizări venite din partea locuitorilor Constanței în: Poarta 6, Tomis Nord, CET, KM 5 și 4-5, zona industrială, Faleză Nord, cartier Compozitori.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine plateste iluminatul public existent de cativa ani , care lumineaza campul ? Acesta este situat la iesirea din sudul Municipiului Constanta , perpendicular pe soseaua care leaga com. Cumpana de municipiu la cateva sute de metri de bifurcatia spre Cumpana , cunoscut si sub denumirea de ,,drumul hotilor'' , dar nu drumul este iluminat , ci campul din spatele lui . Si asta in situatia in care multe strazi din municipiu , locuite, duc lipsa de iluminat public .
1
0
erau stalpi solizi de beton au luat o gramada de bani cica sa reabiliteze ce sa reabiliteze ca au pus niste stalpisori de cad la prima pala de vant si becurile nu lumineaza noroc ca trec masini cu faruruile aprinse.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218