REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constantin Dancu va depune un Memoriu la MAI, să-şi apere imaginea profesională

Constantin Dancu va depune un Memoriu la MAI, să-şi apere imaginea profesională

Replica API 25 martie 2017 | 00:33 567

Şeful Serviciului Rutier Constanţa,

Şeful Serviciului Rutier Constanţa,

Acuzații grave la adresa conducerii Serviciului Rutier! Liderii SNAP Constanța susțin ca angajații sunt ținuți peste program, că se aplică amenzi cu... dedicație și că sunt amenințați cu dosare penale în caz că se alătură protestelor. Comisarul șef Constantin Dancu a precizat că va depune un memoriu la MAI și va acționa prin toate mijloacele legale pentru a-și apăra imaginea profesională.

Polițiștii din cadrul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Biroul Teritorial Constanța, sunt nemulțumiți de condițiile de lucru, salarii și de modul în care sunt tratați. Au ieșit în stradă, iar acțiunile vor continua. Pentru a pune presiune înspre a se înfăptui dreptate – spun ei – unii polițiști rutieri chiar nu au mai aplicat amenzi la regimul rutier, și doar avertismente, pe ideea: banii să rămână în buzunarul cetățeanului. Acum, acuzații grave au ieșit la iveală, fiind vorba de presupuse amenințări cu dosare penale și amenzi cu… dedicație!

"În timp ce ne deplasam cu autocarul spre Bucureşti la protest, în data de 16 martie 2017, firmei de unde am închiriat mijlocul de transport, din Mangalia, i s-au aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amendă. Este trist ce se întâmplă, nu am văzut nici un coleg de la Rutieră la protest, probabil sunt mulţumiţi de salariu. Totuşi ne-am interesat şi am aflat că sancţiunile au fost aplicate de către lucrătorii din cadrul SPR Constanţa, probabil trimişi la Mangalia, locaţie de unde s-a plecat la Bucureşti şi începând cu data de 16, zilnic, aceştia sunt în această zona unde nu iartă nimic, probabil se vrea o contrabalansare a situaţiei referitoare la alte judeţe unde se aplică avertismente.

De reliefat este faptul că am primit multe sesizări de la poliţişti cu atribuţiuni pe linie de Poliţie Rutieră şi nu numai, care ne întreabă dacă este legal, corect ca şefii lor să-i ameninţe cu plângeri penale în cazul în care vor purta banderolă albă pe braţ, dacă vor aplica sancţiuni contravenţionale cu avertisment şi ne solicită sprijin în acest sens", a precizat Ion Coman, șeful SNAP, BT Constanța, care a adăugat și: "După multe insistenţe (poliţiştii se tem să vorbească, unii ), am stabilit că aceste ameninţări vin din partea Şefului Poliţiei Rutiere Constanţa, Comisar Şef de Poliţie Constantin Dancu, ameninţări care se transmit în sistem piramidal în teritoriu, fiind cunoscut stilul acestuia de lucru şi presiunea exercitată asupra subordonaţilor.

Ameninţările sunt de genul: veţi fi cercetaţi pentru favorizarea infractorului, constituirea într-un grup infracţional şi pentru multe alte fapte închipuite şi inventate de acesta, dacă aplicaţi avertismente sau purtaţi banderolă albă. Răspundem colegilor noştri că prin ceea ce fac nu se încalcă nici o lege, nu este nimic ilegal în iniţiativa lor şi sugerăm celor care lansează aceste ameninţări să se abţină deoarece se îndreaptă periculos de mult spre un mare abuz..!!".

Șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța a precizat că va depune un memoriu la MAI. "În referire la articolul publicat pe site-ul SNAP, informaţiile cu privire la persoana mea sunt neadevărate şi aduc atingere proprii imagini şi instituţiei în care îmi desfăşor activitatea. Personal sunt în concediu de peste 30 de zile şi nu am dispus niciodată astfel de măsuri subordonaţilor mei. Ca urmare a articolului, voi depune un Memoriu la MAI şi voi acţiona prin mijloacele legale (instanţa civilă) pentru a îmi apăra imaginea profesională", a declarat Constantin Dancu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai zorro cacatule cu comentariul tau cvum a facut Dancu sectia 1 politie, ai lucrat acolo eu am lucrat.omul nu stia si stie nimic ,dar daca ajunge moga sef la senat sa-a terminat si cu dosarele lui o sa fie perfect spalat si el si toti catei lui.Pe Dancu il stiu din 1994, omul e inginer nu are treba cu politia de Pirvu isi batea joc il tinea pe la usi, bine si Pirvu era prost ca statea, ca eu personal il futeam in gura cum am mai facut si plecam.Imi aduc aminte eram toti la boruil cercetari penal si Dancu avea cea mai mare functie de executie respectiv pofiter specialist 1.Era de serviciu a
0
0
datorita metodelor de lucru ale acestui inginer, anul trecut au ales sa iasa la pensie profesionisti care au indragit aceasta meserie, saturandu se de atatea abuzuri si bataie de joc.
6
1
eu bibica primesc lunar 1000 de lei pentru naveta, voi dragi colegi....mai ...tarziu..!ha,ha
4
0
Ghita la sectia 2 aplica acelasi tratament ca la noi, la sectia 1, a bagat jumatate din efectiv in cercetare disciplinara..!
6
1
Care imagine profesionala? Aia ca i-a ciugulit pe toti sa le dea permisele inapoi? Aia de bugetar cu jumatate de cartier pe Mangaliei? Binenteles pe numele lu frasu?
10
0
Credeati ca un taran poate ajunge mare in politie fara sa fie ...curva.Adica catelus la sefi.Necaz mare am cand vad carciumile din Cernavoda si nu pot bea toata bautura din carciumi.
5
1
Dancu combinat cu Daf Trans constructor de blocuri si combinatii NU-L VEDE NIMENI
16
1
E grea munca fata de stat la barfa?
2
4
Ia-l de mana si pe ordinarul de Dogaru si aruncati-va in canal. Ar scapa IPJ-ul de doua jeguri umane.
17
2
domnul Ionescu acum cateva zile ma amendat pe faptul ca nu am vrut sa ii dau spaga ma amendat maxim pentru centura nu mi se pare normal
5
8
Nu ii este rusine, lucreaza la comanda politica, fabrica dosare la oameni care au avut si au functii de control rutier, el cu Dogaru. Au infiintat birou cercetari penale special la comanda politica si dupa executie se desfinteaza acel birou. Te vede DNA-ul domnule"CORECT". Sa vedem cu justifici bani deunde construiesti blocuri , case , etc.... Se va face dreptate.
24
1
Ba chiar este un bun manager! Prosti sunt cei care nu-i dau flit cand intervine pt cate un sponsor. Pot afirma si faptul ca sunt nenumarate plangeri la DNA pe numele lui dar intotdeauna se scoate pt ca este sustinut de conducere. A fost la sectia 1 adjunct,de ce n-a stat acolo? Ia facut cheie lui Tecau si i-a luat locul cum a facut dealtfelsi cu cei 38 de colegi de la rutiera in 2009 impreuna cu domnul Dogaru. Chiar nimeni nu vede ca toata politia constanteana este condusa de ruriera? Dogaru sef municipiu,sectia2 Ghita,sectia 5 Moldoveanu etc. Au preluat controlul
22
2
Diferenta dintre a obliga investitorii locali sa contribuie cu materiale de constructii sub forma unui contract de sponzorizare fata de cea de a face tu cu banii MAI ... nu inseamna ca esti un bun manager. Asta inseamna obligatii pe viata si nu numai.
22
2
chiar nu iti este rusine , chiar te voi intreba face to face a iti vedea mimica ORDINARA .....nu iti mai ajung bani ptr ESCORTE
14
0
Iisuse, ce fatza urata!
19
0
Nu zice nimeni ca nu a facut...Dar intreaba cat a costat asta si cine face fara nicio pretentie asa ceva...de cati oameni nu s-au putut atinge politistii pt asta!
21
1
Gunoaie de oameni acesti comentatori. Dancu a demonstrat ca e adevarat. A realizat sediul Rutierei impecabili!. A facut Sectia 1 - papusa! Cei care comentati in asemenea mod sunteti niste pigmei fara valoare, invidiosi si cu disfunctii erectile severe!
5
24
E un GUNOI de om. Prietenii stiu de ce !!!
23
2
Tembelii care il apara pe acest nenorocit corupt si infect nu sunt altii decat jegurile care sunt protejati de el,se cunosc ei gen Sobaru prostu, Sima, Ifrim, Focsa, etc. Corect fraierii de la rutiera?
23
4
S a dat mana libera pentru a scoate cu ea kkt urile si obligatiile conduceri IPJ
17
2
Dancu Constantin,un nume cu rezonanta in politia constanteana,se poate spune ca din punct de vedere al omului gospodar a facut multe pt politie,vezi sediul sectiei 1 si sediul politiei rutiere,insa ca manager si profesionist se claseaza pe un loc secundar fapt ce poate fi inteles datorita faptului ca nu este politist de profesie comportament pe care il deprinzi in scoala militara. In ceea ce ilprivesc acuzatiile aduse,eu nu il vad pe el vinovat ci conducera ipj,serviciul rutier fiind subordonat acesteia,pt faptul ca i s-a dat intotdeauna mana libera.
4
13
SA L PUPI IN POPONEATA PE BETIVUL DE BIBICA CARE L A LASAT NEVASTA DATORITA MORAVURILOR SALE ...CURVE SI BETII...TE POTI CONVINGE CAND IL VEI VEDEA MANGA IN CIRCIUMA LUI TZOC SAU ORASUL VECHI...IMPORTANT ESTE CA CEI DE LA RUTIERA NU L AU DERANJAT NICIODATA PE ACEST DERBEDEU NUMIT BIBICA IOAN.
19
0
De ce judecati viata personala a unui om ??? Stii ce a fost in familia lui? Adu acuzatii fondate nu doar ca ai boala pe el ca ti-a luat permisul pentru ca ai gresit judeca omul in prisma functiei nu a vietii personale daca ai pic de moralitate !!!! Sesizati D.N.A. daca chiar aveti dovezi fondate. Daca cauti pe google gasesti ca poti face sesizari si sa ai protectia anonimatului. Sa latrati doar aici tampenii nu se rezolva nimic!!!!
2
16
Se zvoneste ca susnumitul a.fost si este sustinut de mafia aromana si de fostul si actual consiliu local..nu isi mai suna subordonatii cand opresc vreun prieten de al lui..da semnal numai si baietii stiu ce au de facut
16
0
Suntem emotionati pana la ...prostie
12
2
Dancu a facut la rutiera mai mult decat au facut toti la un loc pana acum.unde era sediu inainte si unde e acum?ba toti frustratii astia niste jeguri.ai ceva de comentat adreseazate televizunii .toti mancati cacat ca urla frigideru de gol ce e.adica el interzice angajatilor sa mearga la protest sa nu le creasca salariile.de ce da salariu din buzunaru lui.?sa ii sugeti cucu cu dedicatie
10
29
Si angajatii carora dumneata le ai facut mult Rau unde sa depuna Memorii? Vezi ca roata e rotunda nu patrata.Patrate sunt doar capetele.Lumea e plina de oameni cu multe fete.
27
2
Jigodia asta de Dancu e cel care l-a "facut scapat" pe umflatul betivan cu drena de NY cand a adormit in intersectie la Capitol. Drept rasplata, muierea a fost numita sef serviciu in primarie, cu toate ca e o mare proasta...
32
4
Pupati l in fund, daca nu va place omul!
10
27
Dancu-T.Dogaru..nasul si finu..acest cuplu care a distrus SPR cta cred ca vor scapa fara sa plateasca pentru ce au facut..inginer parasutat in politie si manjit din cap pana in picioare..va venii vremea cand se vor deconta toate..auzi la el sa-si spele imaginea profesioanala..te bufneste si rasul
33
8
De la scandalul ,,Mafia de la Rutiera,, acest incult turnator,,Dancu Constantin,, vad ca s a ingalbenit!Te au ajuns blestemele spurcatule?Vei plati pentru ce le ai facut politistilor in 2009!N ai sa mori pana nu te iarta oamenii!Iar vorba aia a ta: ,,Nu mor caii cand vor cainii,, o sa o simti la groapa,atunci cand in loc sa iti arunce pamanat pe cosciug,or sa se pise pe tine!Retine ce am scris!
32
6
Eu sunt cel mai tare agent sef pr din cadrul SPR Constanta.Sunt sef de echipaj singur.Singur ma plimb prin judet si dau amenzi cui vreau eu dupa bunul plac.Spagile le impart cu jupunul Costica Dancu.M a lasat nevasta si copii datorita betiilor pe care le trag prin Cernavoda Pe mine nu ma opreste nimeni in trafic cand sunt manga.Asta este viata in M.A.I cand ai spatele asigurat la maharul Dancu.
31
8
DNA trebuie sa se implice la Rutiera. Este o gasca a lui Dancu care pt spaga la plic, strege punctele din calculatoare ale celor care cotizeaza, da permise inapoi inainte de termen, se fac o gramada de golanii. Ia vedeti ce viloi are cacatul de Dancu si ce masini si case au cei din gasca lui. Fara spaga din greu, ordinarul asta si trupa lui, nu misca un deget. In Km 4-5, pe partea cu Poarta 6, nenorocitu asta are un casoi cum nici Mazare nu are. La puscarie cu cel putin jumatate din Rutiera, sunt niste golani si spagari. DNA, intreaba-i de unde au atatia bani, nemernicii...
48
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367