REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Constantin: PC susţine măsura privind aleşii locali

Constantin: PC susţine măsura privind aleşii locali

Replica API 28 august 2014 | 00:00 190

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a afirmat, miercuri seară, la Eforie Nord, că partidul pe care îl conduce susţine ordonanţa privind aleşii locali, adăugând că aşteaptă o poziţie oficială şi din partea liderului UDMR, Kelemen Hunor, pe acest subiect.

"PC este consecvent când este într-o alianţă electorală şi o alianţă politică până la urmă, o alianţă de guvernare. Se supune deciziilor care se iau prin consens. Este o decizie pe care am luat-o cei care formăm coaliţia de guvernare - PSD, UNPR, PC. Ca atare susţinem o astfel de măsură. Vedem modalitatea în care va fi implementată", a spus Constantin, în prima zi a colii de vară a conservatorilor.

El a precizat că, în opinia sa, faptul că liderul UDMR Kelemen Hunor s-a declarat "în principiu, reticent" faţă de proiectul ordonanţei care ar permite aleşilor locali să îşi decidă, în termen de 15 zile, apartenenţa politică, nu reprezintă "o opinie generală" a UDMR.

"Cred că nu a fost o opinie generală la UDMR. O să vedem, probabil, în zilele următoare. Eu aştept o poziţie oficială din partea domnului vicepremier Kelemen Hunor", a mai spus liderul conservatorilor.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, marţi, că este "în principiu, reticent" faţă de proiectul ordonanţei privind aleşii locali, însă precizează că subiectul poate fi discutat "dacă există argumente".

"Nu am discutat în coaliţie acest lucru. Săptămâna trecută ne-am întâlnit în şedinţa de Guvern. (...) Eu sunt, în principiu, reticent faţă de o astfel de iniţiativă, dar, dacă există argumente, putem discuta. Nu e o problemă", a spus Kelemen Hunor.

sursa: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102