REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constantin: Regret că Iohannis nu a fost numit viceprim-ministru

Constantin: Regret că Iohannis nu a fost numit viceprim-ministru

Replica API 2 august 2014 | 00:00 174

Preşedintele PC, Daniel Constantin, spune că dacă ar fi putut să dea timpul înapoi ar fi renunţat la funcţia de viceprim-ministru pe care o ocupă în Guvernul Ponta pentru "a-l lăsa la muncă" pe liderul PNL, Klaus Iohannis, şi pentru a da astfel o şansă românilor "să vadă cu adevărat ce poate face Klaus Iohannis". Potrivit lui Constantin, dacă Iohannis, candidat la preşedinţie, ar fi deţinut funcţia de viceprim-ministru în Guvernul Ponta şi ar fi fost nevoit, la acest moment, să gestioneze situaţia cauzată de viituri, atunci românii ar fi putut vota, la alegerile prezidenţiale, "în cunoştinţă de cauză".

"Pot să ofer eu un răspuns la întrebarea adresată de Călin Popescu Tăriceanu - 'Ce ar fi fost dl. Iohannis în raport cu PSD dacă ar fi fost viceprim-ministru în Guvernul Ponta'. Nu ştiu ce ar fi fost dl. Iohannis, dar cu siguranţă ştiu ce ar fi trebuit să facă dl. Iohannis în această perioadă: ar fi trebuit să gestioneze situaţia de la inundaţii şi, din acest punct de vedere, regret că nu a fost numit viceprim-ministru. Cred că ar fi dat o şansă legitimă cetăţenilor din această ţară să leagă în cunoştinţă de cauză, să vadă cu adevărat ce poate face Klaus Iohannis. Eu cred că după această perioadă nu ştiu dacă ar mai fi fost menţinut în funcţia de vicepremier. Dacă aş fi putut să dau timpul înapoi, credeţi-mă că aş fi renunţat eu la funcţia de viceprim-ministru pentru a-l lăsa la muncă pe Klaus Iohannis şi pentru a da românilor această şansă", a spus Constantin, vineri, la Congresul ordinar al Partidului Liberal Reformator (PLR), confom Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614