REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constantinescu află marţi dacă poate lua legătura cu angajaţii CJC

Constantinescu află marţi dacă poate lua legătura cu angajaţii CJC

Replica API 23 decembrie 2014 | 00:16 227

Nicuşor Constantinescu

Nicuşor Constantinescu află marţi dacă se vor modifica prevederile măsurii controlului judiciar, întrucât magistraţii Curţii de Apel Constanţa au amânat hotărârea pentru data de 23 decembrie. Nicuşor Constantinescu a fost prezent, luni, 22 decembrie, la Curtea de Apel Constanţa, acolo unde avea să se judece contestaţia împotriva deciziei luate de Tribunalul Constanţa cu privire la moificările măsurii controlului judiciar, fiind vorba de prevederile care îi interzic să ia legătura cu angajaţii Consiliului Judeţean Constanţa. În faţa clădirii instanţei, Constantinescu a spus că are credinţa că oamenii care ştiu administraţie publică vor lua o hotărâre înţeleaptă pentru judeţul Constanţa, făcând referire că nu poate coordona CJ, nu poate efectua plăţi şi face bugetul pentru 2015. „Am speranţa şi credinţa că oamenii care ştiu administraţie publică, şi am văzut că am de-a face cu oameni care ştiu administraţie publică, pentru că nu multă lume înţelege administraţie publică locală, vor lua o hotărâre înţeleaptă în interesul judeţului Constanţa, pentru că neputând face bugetul, neputând face plăţi, neputând organiza şi coordona subordonatele Consiliului Judeţean, pentru că sunt o grămadă şi le ştiţi şi dumneavoastră, nu pot să-mi îndeplinesc nici mandatul meu de preedinte, pe care nu mi l-a luat nici o instanţă, nici nu putem să avem nici o perspectivă mai bună a anului 2015", a spus el.

Însă, magistraţii au decis să amâne cauza pentru data de 23 decembrie. Legat de procesul în sine, de la Constanţa, menţionăm că Centrul Militar Zonal este dat în administraţia CJC, iar, prin legea 446/2006, trebuia să-i asigure mai multe facilităţi, de la maşini de serviciu, la papetărie, lucruri care, spun procurorii DNA, nu au fost respectate, infracţiunea fiind aceea de abuz în serviciu în formă continuată. De asemenea, Nicuşor Constantinescu este cercetat sub control judiciar şi în dosarul în care este judecat pentru că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, dosarul fiind la Bucureşti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614