REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Control OPC în Auchan și Carrefour. Ni se bagă pe gât fructe și legume PUTREZITE

Control OPC în Auchan și Carrefour. Ni se bagă pe gât fructe și legume PUTREZITE

Replica API 22 mai 2017 | 00:04 897

AU FOST LUAȚI PRIN SURPRINDERE!

AU FOST LUAȚI PRIN SURPRINDERE!

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au mers într-un control inopinat luni, 22 mai a.c., la supermarketul Auchan din centrul comercial VIVO! și la Carrefour din centrul comercial TOM. Ei s-au axat pe verificarea produselor de tip legume și fructe din cele două magazine menționate, dar și zona de autoservire din Auchan.

La magazinul Auchan, inspectorii au găsit fructe în stare de PUTREFACȚIE, aflate la comercializare.

Pe linia gastro, la autoservire, nu a fost găsită nicio neregulă, la Auchan.

„În zona raionului de legume-fructe, și aici am să rog prin intermediul dumneavoastră toți consumatorii, să se uite la etichetele de prezentare ale legumelor și ale fructelor și acolo unde scrie calitatea I și trebuie să știe că în respectiva lădiță totul trebuie să arate la fel și să fie premium, deci calitatea I, iar acolo unde sesizează nereguli, numărul nostru de telefon le stă la dispoziție pentru remedierea acestora. Cei doi comisari, cu care organizez acest control, au rămas pentru a verifica și celelalte raioane, cum sunt cele de congelate. La cele de gastro, am fost împreună cu domniile lor și am constatat că este mai mult decât în regulă, curățenie exemplară, produse proaspete și se vede că au avut ceva probleme pentru că acum nu le mai au.

Între portocalele care ar trebui să arate bine sunt niște portocale ușor bătute de soartă, câteva caise, piersici, toate prezentau alt aspect decât cel de calitatea I. Bătute de soartă înseamnă cu urme de mucegai, paraziți, urme negre, tot ceea ce face un produs să arate că nu e de calitatea I. Cel de calitatea I trebuie să arate ca în poze, reviste, reclame”, a menționat Horia Constantinescu, directorul CJPC.

Amenda minimă pentru zona fructe este de 500 de lei.

La hipermarketul Carrefour a fost aplicată o sancțiune în valoare de 5.000 de lei și oprirea de la vânzare a următoarelor produse: legume, fructe, carne fără etichetare corespunzătoare.

Citește și

http://www.replicaonline.ro/auchan-are-activitatea-suspendata-dsv-a-golit-intregul-raion-de-carmangerie-287920/

http://www.replicaonline.ro/autoservirea-auchan-s-a-redeschis-256512/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cacat de caractere nepermise folosesc?
0
0
Cica ti se baga pe gat. Stiu ca la Auchan iti alegi singur fructele si legumele. Daca le iei pe cele putrezite inseamna ca esti PROST.
2
1
petarde pline de chimicale ar trebui duse direct la groapa de gunoi.Aduceti fructe romanesti bulangiilor !!!.
8
0
nu toti locuitorii orasului sunt asistati social sau pensionari!nu veti fi votati la infinit!Fagadaule,stim ca esti urmasul lui bonduelle,vad ca te tii de inaugurari de moluri,cand orasul pastorit de tine arata ca Alepul!Trimete-ti puturosii din subordine sa faca ordine in orasul de unde deveniti milionari.
6
1
Sa mearga laKauflanduri , acolo vanzatorii te prostesc in fata ca fructele nu sunt mucegaite desi se vede cu ochiul liver. Te face sa te intrebi daca esti tampit
5
0
La Auchan zona Gastro doamna care face curatenie si da cu mopul sterge tavile, improriu spus le sterge, pentru ca sunt foarte murdare. Nu se spala pe maine dupa ce da cu mopul. Nereguli sunt si la raionul de peste. Se vinde peste expirat
3
0
Ce ati controlat voi, opc? La Carfour nu le merg frigiderele, nici la salamuri, nici la iaurturi si lapte. Credeti ca vor arunca produsele ??? E o caldura acolo!!!
5
0
Nu mai exista produse de cal l sau a lla, totul e la gramada.Prostii platesc si pe urma cand se imbolnavesc cica nu au grija de sanatatea lor.
4
0
Magazinul plateste ptr reclame,recupereaZa banii de la cumparatori cu produse de orice fel
0
1
VAND TIGARII NETIMBRATE IN PIATA TOMIS 3 SI ZONA GARII PRETURI AVANTAJOASE
7
1
A bagat-o pe ma-ta in spital... Daca nu stii mai bine taci dracu din gura, nu vorbi prostii ..
3
9
Modificati legislatia astfel incat sa nu se mai faca controale doar daca exista o reclamatie in prealabil !!!! Verificati unitatile de alimentatie periodic, la rand, caci e vorba de sanatatea copiilor, a adultilor si a batranilor. Asa ati arata ca va pasa de oameni. Sau psd uraste oamenii????
10
2
a bagat inainte de craciun 30 de oameni in spital, ce va mira.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218