REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Copiii defavorizați, din nou în grija TSD Constanța

Copiii defavorizați, din nou în grija TSD Constanța

Replica API 1 septembrie 2015 | 21:28 197

Vineri, 28 august a.c., micuţii din Centrul de Plasament „Antonio” au primit în dar, din partea tinerilor social – democraţi constănţeni, o zi de neuitat.

Niciunui copil nu ar trebui să-i lipsească zâmbetul de pe chip, mai ales în vacanța de vară destinată experiențelor memorabile. Din păcate însă, viaţa nu a fost la fel de generoasă cu toţi copiii. În această situaţie se află şi cei de la Centrul de Plasament „Antonio”, din Constanţa, care nu au parte de căldura unei familii, în adevăratul sens al cuvântului.

De ani buni, aceştia primesc periodic vizita tinerilor social – democraţi, de care îi leagă o frumoasă prietenie. Nici de această dată, TSD-iştii nu i-au uitat pe micuţi. Într-o însorită după-amiază de vară, vineri, prichindeii din Centrul de Plasament „Antonio” au primit în dar, din partea Organizaţiei de Tineret a PSD Constanţa, o zi de neuitat.

Pentru început, aceştia au beneficiat de acces și activități concepute pentru ei în cadrul parcului acvatic din Eforie. Copiii au rămas cu amintirea jocurilor și a prieteniilor legate in parcul acvatic. La finalul vizitei, copiii, însoţiţi de tinerii social – democraţi, au luat masa într-un restaurant din Eforie.

" Este un moment emoționant pentru noi. Astâzi ne-am reunit în familie. Sunt copii pe care i-am văzut crescând și la care ținem foarte mult. Am vrut să le oferim o zi de neuitat acestor copii pentru care un zâmbet și o îmbrățișare caldă au valori nemăsurate. Vom fi alături de ei întotdeauna. ” a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.

Acţiunea „Părinte, pentru o zi”, parte a programului „TSD, pentru responsabilitate socială” îşi propune să aducă zâmbetul pe chipurile unor copii, pentru care cuvântul „familie” nu are nicio semnificaţie. Tinerii social-democrați sunt alături de ei, îi îndrumă și îi îndeamnă cu fiecare ocazie spre formare profesională și educație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367