REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Copil de şase luni, decedat în condiţii suspecte! Poliţiştii au declanşat o anchetă

Copil de şase luni, decedat în condiţii suspecte! Poliţiştii au declanşat o anchetă

Replica API 23 martie 2017 | 08:26 231

Tragedie fără margini pentru o familie din județul Constanța. Aceasta a rămas fără un copil în vârstă de numai șase luni, care a decedat în condiții suspecte. Se pare că bebelușul urma un tratament pentru răceală, însă după câteva zile a decedat. Oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz.

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină, miercuri, 22 martie, a.c., în localitatea Călugăreni din comuna Pantelimon, acolo unde un bebeluș de șase luni a fost găsit mort. Potrivit primelor informații, se pare că bebelușul ar fi fost bolnav. În urmă cu câteva zile părinții au mers cu copilul la medicul de familie, iar acesta le-a dat un tratament. Cu toate acestea, situația nu s-a ameliorat, iar cel mic a decedat. Cel care a sunat la 112 a fost tatăl copilului.

Potrivit viceprimarului din Pantelimon Gheorghe Martinescu familia nu era una defavorizată și nici nu apărea în evidențele de asistență socială. ''Mama spune că i-a dat să mânânce după care a ieșit un pic din cameră. Când s-a întors l-a găsit decedat. Îl va duce la morgă pentru autopsie. Copilul urma un tratament împotriva răceli. Părinții, Dan Eusebiu și Ionela Bunea trăiau în concubinaj și mai au încă un copil. Nu sunt o familie săracă, dar nici prea bogată. Nu știm foarte multe despre ei pentru că nu îi avem în evidență nici la alocație și nici la asistență socială. Îmi pare rău pentru pierderea lor'', a declarat viceprimarul comunei Pantelimon.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369