REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Corneliu Moth, candidatul independent care vrea să ridice imunitatea parlamentarilor

Corneliu Moth, candidatul independent care vrea să ridice imunitatea parlamentarilor

Replica API 9 decembrie 2016 | 00:00 876

Din diaspora, la Senatul României

Din diaspora, la Senatul României

Corneliu Moth

Corneliu Moth este candidatul din diaspora la Senatul României, care candidează ca independent pe lista din Constanţa. El iese în evidenţă cu proiecte deja realizate, iar experienţa sa internaţională este cartea de vizită cu care se prezintă în faţa cetăţenilor din Constanţa.

Corneliu Moth se recomandă pentru poziţia de parlamentar prin experienţa şi proiectele realizate pe teritoriul României, la nivel european. „Corneliu Moth este o persoană care a reuşit. Nu a existat nici un proiect de care să se apuce şi să nu-l finalizeze cu succes. Este de profesie inginer, economist şi cea mai mare satisfacţie a mea este atunci când văd în urma mea realizările. Primul meu proiect din România a fost Băneasa Bussines Technology Park.

A fost primul proiect de clădiri – birouri clasa A+ din România, buget cotat la 40.000 000 euro şi realizat de mine la aceeaşi calitate şi chiar mai bună la 35 000 000 euro. Am realizat proiecte în România de peste jumătate de milliard de euro. Am adus companii în România, din domenii diferite, care actualmente contribie la dezvoltarea economiei româneşti”, punctează candidatul independent. Cele 10 proiecte pe care le are în program sunt, după spusele lui Corneliu Moth, dependente unul de celelalte. Printre acestea se numără mărirea pensiilor, proiecte pe alte ramuri.

„Nici unul din cele 10 proiecte din programul meu, nu poate funcţiona unul fără altul. Schimbarea în România cu ajutorul Uniunii Europene, o voi face în toate ramurile pe care le-am punctat în programul meu. Primul proiect pe care îl voi iniţia va fi sistemul de termoficare. Aceasta va aduce implicit pentru toţi cetăţenii înjumătăţirea costurilor la întreţinere. Mărirea pensiilor şi salariului minim pe economie, educaţie şi sănătate, sunt priorităţile urmate de multe altele”, a adăugat Corneliu Moth. Un lucru de care este sigur că îl va face candidatul independent este că va iniţia un proiect pentru elimiarea imunităţii parlamentare.

De asemenea, el le sugerează constănţenilor să iasă la vot, asta pentru a îndrepta ce s-a întâmplat în anii de după 1989 în Constanţa. „Voi iniţia proiectul de lege privind eliminarea imunităţii parlamentare! Aici administraţia actuală şi-a dorit ca cetăţeanul constănţean să fie sărac, sa fie dependent de ajutoarele sociale, să-l ţină preocupat şi să-şi facă griji pentru ziua de mâine, să nu aibă timp sau curaj să se uite la actele mafiote întreprinse de decidenţii politici. Cum vă explicaţi dumneavoastră că un oraş cu potenţialul Constanţei (turism, port, autostradă, aeroport) să sărăcească de la an la an mai mult? Modul în care acest potenţial uriaş al Constanţei de dezvoltare va fi valorificat, veţi vedea începând cu 12.12.2016”, a punctat Corneliu Moth.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102