REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cozi interminabile la cluburile de pensionari din Constanța! Miza: abonamentele gratuite RATC

Cozi interminabile la cluburile de pensionari din Constanța! Miza: abonamentele gratuite RATC

Replica API 25 aprilie 2017 | 00:25 593

Pensionarii constănțeni au luat cu asalt încă de dimineață cluburile destinate lor! Aceștia au depus actele necesare pentru dobândirea abonamentelor gratuite RATC. Bătrânii au fost nevoiți să stea ore întregi în picioare, iar bineînțeles că reclamațiile privind organizarea nu au întârziat să apară. "Stăm încă de dimineață aici. Nu se poate așa ceva. Sunt oameni care sunt în cârje. Este o bătaie de joc. O singură persoană este înauntru care ne ia actele", a spus un bătrân. "Se depun acte pentru abonamentele acestea gratis pe care ni le oferă Primăria. Este o singură persoană care verifică documentele și le bagă în baza de date", a precizat un altul.

DETALII:

http://www.replicaonline.ro/ratc-anunt-important-pentru-pensionari-315845/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oras manelizat,tiganizat si machidonizat,populat in mare proportie cu marlani,oportunisti,smenari,adunatura de rase si culturi,s-au adunat toti mogaldanii aici.
1
0
Daca a facut jegul de mazare case moca la tigani,au venit de peste tot..da-le moca la spalati pe creier de antene sa ma impiedic de ei in autobuz,nici copilul nu ma lasa sa il tin pe scaun cica numai ei au dreptul
3
0
Din mandrie nu merg sa iau ceva moca de la astia!Sa nu creada ca ma pot cumpara cu un abonament din bani publici,un pui sau vreun kg.de cine stie ce!Pensia e de trei cifre,dar nu ma umilesc la politicienii astia de doi bani care asteapta tot timpul ceva in schimbul a ceea ce ofera tot din banii statului!Un vot de exemplu.De ce nu maresc pensiile destul de consistent si se gandesc doar la veniturile lor si ale bugetarilor?
7
0
bba da oras de cacat e constanta...dupa ce am mers ca un om beat pe sosea ca aveti niste drumuri demne de lumea a 5-a am zis sa fac o promenada pe faleza pulii m-au urmarit vreo 3 tigani pe stradutele alea sa imi jefuiasca familia ..foarte multi tigani cred ca toti constantenii sunt tigani altfel nu explic de unde atatia hahah am urmarit stilul vostru de viata -am vazut atatia chiloti intinsi afara pe strada ,ne-am cacat pe noi de ras ca aveti 3 modele de stalpi unii langa ceilalti unii galbeni scorojiti negri si din aluminiu din acela ieftin voi stiati ca aveti cabluri in copaci ?
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218