REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeţi că Liviu Dragnea va pierde şefia PSD?

Credeţi că Liviu Dragnea va pierde şefia PSD?

Replica API 15 iunie 2017 | 00:46 327

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu,dar suna asa de frumos...
4
0
SCHIMBATI DRK INTREBAREA!
2
0
duie mragnea !!!
1
1
Sper...m-am saturat sa tot vad pe sticla cacatul ala cu mustata.
9
0
este obligatoriu, in felul acesta scapam si de aberatiile CCR prin supusul dorneanu si cel mai important lucru, tara va scapa in sfarsit de aceasta ciuma rosie care nu va mai avea curajul sa isi bata joc de popor. Trebuie , deasemenea, salariile lor reduse la cele initiale, la fel si pensiile nesimtite. Abia atunci , putem spune, ca tara si poporul asta mai au o sansa
6
0
Toti liderii psd au fost tradati si sacrificati la un moment dat. Este un stil de politika comunistoida, o stare de spirit criminal. Deliciul prostimii !
6
2
atunci pe cine sa punem pe chioru ce a jefuit poporul, pe boc ce sugea kru la tonti ? ori Lindivic puscariabilul ? Ce a facut astia macar trece-ti la supt si uitati ca a-ti trait ca viermii pe spinarea poporului !
1
4
ii sugeti pla!! fraierilor
1
9
Da ,dragnea VA fi executat CA PE ceausescu,la zid,asta daca nul ridica mascatii sal bage la puscarie CA doar este condamnat,daca nu il VA elimina,poporul,CA nu doarme,seeVA repeta povestea din1989
9
1
care se autonumeste Constanta in prostie, vai steaua lui.
5
0
Dragnea si grindeanu se joaca cu tara si poporul asta amarit -nu dau 2bani -niste oameni de nimic
4
0
Se alege praful de ciuma Rosie,de puscariasul dragnea are grija poporul sal ascunda definitiv,dar Mai bine s-ar retrage si creste porci imoreuna cu traficantul de droguri ,fii-su
8
1
Vreau sa vad reactii in masa ale pesedistilor raportate la cedarile lui Dragnea si a camarilei fata de doleantele UDMR.80% din popor sa vad cum reactioneaza la timpeniile sefilor, de nu Romania va pieri.
5
1
Aiurea, Dragnea nu va pierde! Din contra, isi va consolida puterea si isi va da afara din partid toti tradatorii, iar Ponta si Grindeanu- acesti imberbi si iresponsabili vor fi aruncati la cosul de gunoi al istoriei.
3
7
Asemenea SPECIMENE
5
0
Cu un repetent si un dublu repetent la conducerea parlacacatului de isi zice Parlament, stiti de cine este vorba, asa ne trebuie.
6
0
....flausatul...la brutarie !!!
7
0
Asta-i partidul si oamenii de cacat pe care i-ati votat!!! Ati inchinat tara unui dobitoc de taran parvenit care intreaga lui viata nu a stiut decat sa cultive rosii si castraveti!
11
0
Da va pierde sefia psd si va deveni seful gandacilor de bucatarie
12
4
Normal ca va pierde , dar cu scandal si mahala. Promisiunile neonorate duc spre ANTICIPATE!!!
12
4
Cand au fost alegeri a ti frecat pula acum sugeti o frumos de la psd isti.
9
1
Oare doar atat poate Romania? Chiar suntem doar o multime de prosti? Suntem condamnati sa ramanem in orientul semimedieval sau putem accede la civilizatia europeana?
9
1
In alegeri s-au promis multe de 25 de ani .HAI SA NE TREZIM !
7
2
Nu prea curand. Dar sa speram ca da.
9
2
Un marlan care umbla cu sandale si in costum pe la partid si cu o domnita "bombonica"' chiar sa conduca o tara???rusine noua ca acceptam marlania unui ghiolban.
12
3
Este chiar necesar. Si de condamnare tot nu scapa.Justitia va actiona logic, cine a gresit va plati... astazi sau mai tarziu.
17
4
Nu , este prea bun , omu stie politica lumea il respecta !
8
16
la ceeia ce a facjut acum in defavoarea poporului ce vrea sa apara justificat dand vina pe grindei si defavoare fiind lui ai restul PSD-ului, el ca si grindei vor sa faca praf totul stiind ca noi i-am ales ptr. planul de guvernare : VOR PIERDE TOTI PSD-iii !
10
7
Jos tradatorii. Jos Ciuma Rosie. ALEGERI ANTICIPATE.
18
12
Teleormanul este una dintre top 5 cele mai sarace regiuni din tara, drept urmare, daca nu a avut rezultate de bunastare pt cetatenii judetului, cum sa aiba rezultate atunci cand trebuie sa conduca tara ?! Poor leadership! slabut
25
6
sa-l ia pe trailica si sa mearga la moscova.acolo e trai neneaca pentru hoti ca n-au justitie
11
4
Dracnea un taranoi slinos care confunda Guvernarea cu Telemormanul. Face tot ce poate sa scape de puscarie. Nu-l intereseaza altceva nimic. Furaciuni si puscarie. Un zero barat; Bravo Grindeanu.
21
7
Da, v-a pierde pentru ca este calic
26
5
Daa...!! E un penal si un mare dictator. Distruge tara, isi bate joc de poporul lui. Sa-i fie rusine penalului, locul lui este la puscarie !
27
5
Dragnea distruge tara asta -trage de sefie sa-i fie rusinesi lui si lui tariceanu
29
6
Nu stiu. dar sper din tot sufletul !!!
33
6
Ce diferenta de mentalitate inre Teleorman si Banat.De aceea Teleormanul este sarac si Banatul bogat.Apropos in saracia aceea cum a putut Dragnea sa isi faca o asemenea avere fabuloasa?Organele in drept nu se autosesizeaza?
32
7
da.joaca cu putin si nu numai el.e si trailica.ei vor sistem putinist cu oligarhi hoti si justitie aservita.in fond,sunt doua haimanale politice penale...
23
6
Liviu Dragnea si-a semnat decesul politic pentru ca e greu sa credem ca il vor urma multi ceea ce e un lucru firesc la politicienii romani.Si uite asa mai da de lucru celor de la DNA...care abia asteptau un astfel de moment.La fel si cu ...Moliceanu...Sunt pe faras ambii. Parerea mea.
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614