REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Credeţi că oamenii care au ieşit la proteste au fost manipulaţi?

Credeţi că oamenii care au ieşit la proteste au fost manipulaţi?

Replica API 6 februarie 2017 | 00:38 230

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cred, romanii e dastepti nu pun ei botu la manipuliri doar mana pe bani atat!
0
0
Interesant este ca cei care au iesit la proteste au afirmat ca vor ca in Romania copiii lor sa aiba un viitor, dar habar nu au ca viitorul lor este furat chiar de cei pentru care fac acest joc. Holzindustrie Schweighofer si IKEA chelesc muntii de paduri si justitia inchide ochii, natura moare, viitorul copiilor este negru, dar voi protestati pentru OUG 13 pentru ca sunteti manipulati, pentru ca sunteti prosti.
8
1
Da au fost manipulati de smecheriile pesedistilor in frunte cu Dragnea si prietenul Tariceanu hahalera.
2
5
vad ca daca vreau sa scriu ceva imi spune ca am caractere nepermise un ziar pro PSD
3
7
Cred ca ar fi mai inteligent di partea acestor patroni care platesc, sau invoiesc dela munca acesti asa zis demonstranti,sa aibe putin discernamant si sa lase acest guvern cel putin un an sa lucreze,iar daca nu se vor tine de promisiune,veti avea toata intelegerea sai contestati.voi nu vreti decat sa aruncati tara in haos,democratia nu e anarhie,asa cum vreti voi ,o parte a breslei de 2 lei Mai cugetati si facetiva ,mea culpa,daca constiinta va indeamna spre bine.Jargoanele folosite de unii arata acelasi intelect..
5
1
mai du te in mortii matii de javra ca aflu de unde dai curand si vin iti rup gura .
3
7
cei de la replica au contribuit odata prin anunturile date sio cu bani INTERESATI_VA ! o pers. 50 lei, doua dublu si tot asa, cu copil ori caine 25 lei !
0
4
majoritatea sant niste zombi, ce vor de altfel ? Bani si destabilizare fiind impinsi de la spate ori prin spate de niste cretini muisti; De ce nu lasa pe astia ca-s buni ori rai sa inceapa sa faca ce au promis, iar dupa un an sa ai intrebe ce si de ce, apoi sa faca circ si distractie, auzio cununii la miting, pai nunti de ce oare nu au cerut bani sa faca ?
7
2
Nat inteles nimic,degeaba ati inghetat atata,nati vazut ca IOHANIS si gasca lui siau batut joc de voi,,patronii care vau trimis in strada au baut cafeaua la caldura si voi faceati spume ,pentru ce? pentru cateva ore invoit dela servici,sau pentru 30 de lei pe seara,mai aveti pretentia ca faceti ceva bun,din contra vati facut rau tot voua,patronii vor ramane cu banii si voi tot cu mizeria facuta de ei,fiti cu capu pe umeri,nu va mai lasati umiliti,lasati guvernul sa lucreze..
6
2
SA IASA PINA DISPAR MINCINOSI
2
5
ajunge cu acest anunt de atat timp vreti sa ,.,,..,,.
0
5
In anul 1907 taranii au fost convinsi sa se rascoale sub minciuna impusa ca au primit porunca de la regina Maria. O fi asemnanare ?
4
3
Anul2016a,fost,anul,tinerilor,frumosi,si,liberi,si,n-au,facut,nimic,-acum,sa,lase,guv,sa,si,faca,treaba-pta,vict,este,manipulata
14
3
Daca autoritatile ar fi intervenit legal fata de o demonstratie ilegala,adica asa cum se face in democratiile mature,nu ar mai fi iesit toti zabaucii cu copii,catei sa-si faca ,,selfie'' . Care demonstratie? Care informare si gandire independenta? Gloata de oi cu aspect umanoid,asta e acolo.
10
3
vreau sa fac un comentariu despre manipula ri si manipula nti dar nu fac parte din gasca lor si nu-mi permit comentariul !
4
2
Intrebare de kakat pusa de scoala PSD-ista
5
9
Ce atatea intrebari fara rost, presedintele si partidele din pierzanie cu ciolos in frunte au platit chiar f. mult ca sa scoata niste inculti si golani in strada, este corect ca din cauza lor sa nu se ajunga la alte .... d-nu ministru Iordache si-a dat demisia ; Este tras cineva la raspundere ? Dar daca nu as dedea demisia oare la ce se putea ajunge cu acei golani incluzad pe hanis si dan puscariabilii sorosisti si colosisti ?
12
6
In proportie de 99,577% MANIPULATI. Nu ati vazut cate franghii trase erau in Piata Victoriei? Absolut manipulati. Traiasca Constanta bolsevica!!!!!
6
10
Ce de prosti pe aici! Deci judecand dupa afirmatiile voastre de tampiti, nimeni din tara asta nu mai are dreptul la opinie exprimata in mod public printr-o demonstratie?!Sa inteleg, retardatilor, ca si daca mergeti la buda, mergeti pentru ca asa v-a dictat cineva?
7
11
esti tampit, mon cher!
6
2
Ura si inversunare este din partea PSD in frunte cu Dracnea care se credea atotputernic si carmaciul; nr 1 .iar mamelucile de la Cotroceni sunt la fel ca el agresive vulgare inculte cu ura si inversunare tipa de zici ca i trage in teapa in comparatie cu elita din piata Victoriei care a dat o lectie de civilizatie si educatie nu mumai romanilor ci si altor natii Protestul er tebui sa duca la progres iar guvernul a gresit trebuie sa o stearga rapid
4
16
Asta a reusit pana acum sa faca cu aceasta tara,ANARHIE TOTALA,HAOS,URA SI INVERSUNARE,NUMAI ROMAN NU SE POATE NUMI ACEST INDIVID,NICI PE DEPARTE PRESEDINTE,cum sa esi tu in mijlocul demonstrantilor si sai incurajezi la ura ,romani contra romani,asta e un dusman al romanilor,e plinde venin ,pe care sal reverse asupra natiei romane.
15
3
acesti indivizi incluzand pe jigodia de dan neicusor-ul puli mele cretinu cretinilor ce habar n-are ce este cu el, nu stie nimic daca al intrebi macar de ce sa nascut, Acesti idioti merita pusi la zid ori trasi in sula de cei din puscarii : eu ce sa va spun le-as da muie de 3 ori pe zi fara lamaie
13
2
Protestul a ajuns un show ieftin, astia nu mai stiu de doresc, cica sa ramana PSD sar sa plece guvernul, pai PSD a dat varianta cea mai buna de guvern cu oamenii care au lucrat la programul de guvernare, daca este schimbat va veni un guvern mai slab dar condus de acelasi Dragnea. De ce sa schimbi tot Guvernul doar pentru un OUG pe justitie? Cine mai face treaba daca se prelungeste acest scandal care nu mai are fundament? Ori se face revolutie si se schimba tot, ori plecati dracu acasa nu mai protestati ca nu mai stiti ce vreti.
15
3
Din pacate,da. Nu neaparat manipularea,cat ignoranta si dorinta de iesire cumva din anonimat a unor insi depersonalizati a facut ca demonstratia sa aiba amploare. In plus,garantia ca jandarmii nu intervin sa stopeze un protest neautorizat,adica libertatea deplina a facut ca asa zisul protest sa fie ceva gen ,,cool''. Oamenii sunt inconstienti si nu stiu ca de fapt,sunt pusi sa ajute la mentinerea Romaniei in stadiul medieval,ei protesteaza pentru propria batjocorire,ca niste masochisti. Ei nu gandesc,ei merg dupa gandurile jidodiilor,criminalilor economici. Pacat !!!Ganditi cu capul vostru !!!
13
3
cei de la Cotroceni, da! chiar platiti pe baza de CI.
4
13
De catre PSD, DA.
4
10
Romania nu este pregatita pentru democratie si nici nu prea intelege cam cum ar fi asta. E bine sa impuna Iohannis o dictatura a procurorilor si securistilor,iar cei care chiar vor libertate, sa plece din tara asta a mafiotilor .Cam asta cer protestatarii, ,,strada'' ,care a fost de acord si cu guvernul Ciolos,ca acolo nu au fost proteste,deci a fost bine.
9
4
sa iti luam familia in pla , toti din PSD . si pe fiita sa o violam , boule .
9
3
Doamne , stinge-i Doamne pe idioti...Astia nici nu au trecut prin SCOALA PSD-ului si vomita numai venin... IDIOTI PSD-isti, EI MUNCESC, ca sa va luati voi PENSII NESIMTITE SI AJUTOARE SOCIALE....Ce va mai da dragnea sa sugeti...Ati vazut cum va da Brailoiu ?????? In direct...
7
20
Tu, ala cu "dragi tovaras", esti un ydyot!
11
2
ati vazut ca le-a platit si bilete de avion sa vina sa protesteze impotriva Guvernului Romaniei. vor sa faca legea in tara noastra. vor sa ne despoaie ca sa ajungem sluile lor. cum sa plateasca aceste companii salarii minime de 1450 lei. sa le scada lor prfitul. cum sa lase o parte din profit in Romania. noi trebuie sa fim slugi sa muncim pe gratis. aici nu este vorba de culoare politica ci de interesele celor din afara sustinuti de o parte din cei aflati vremelnic la putere. nu trebuie sa cedam. sa megem in piata si sa ne sustinem guvernul. copii manipulati nu au nici o vina.
13
5
sunt drogati,nu le vedeti fetele lor,cum pot rezista 16-18 ore fara odihna iar a doua zi sa fie iar la munca si asa mai departe toata saptamana.Oare beau ceva SPECIAL la automatele din firmele multinationale?????
13
4
Nu sunt pt. ca sunt sefii nostri!
0
2
sa va fwt in gura cu psd ul vostru de kkt
6
17
0. Petrolul si gazele, redevente pe nimic, privatizare OMV-Petrom. 1.Resursele din platforma continentala concesionate la Exxon, Gazprom, OMV, cat sunt redeventele? 2. Gold Corporation, cine a dat licentele de exploatare si cum? 3.EADS, unde-i dosarul? 4.Microsoft, idem? 5.Enel. 6.ApaNova. 7.Bechtel, cea mai scumpa autostrada scurta din istorie. 8.Mechel si siderurgia. 9. Sidex. 10.Volkswagen, in SUA au platit imens pt excrocare cu softul, la noi?! 11.Taierea padurilor. 12. 60% din rezerva de aur scoasa din tara de BNR, de ce? AALLLLOOOOOOO? DeeeNeeeAaaa, se aude ??? UNDE SUNT DOSARELE???
18
2
incepand cu politicienii inculti iera normal sa vina si viitorul poporului si mai inculti ca atat stiu, in loc sa stea sa invete ca au examene. Oare acest guvern de ce nu le taie subventiile si transportul la asti strudeliti sa vina pe bani lor, caci ei vin ptr. distractie nu ca ar sti ce vor, sant drogati si inculti ATAT !
9
6
Era limpede ca jandarmii nu intervin,asa ca au iesit toti cacalaii de altfel foarte lasi, sa se dea rotunzi. Daca era sa iasa pentru revedicari pe bune,ce chiar tin de viata lor si impotriva abuzurilor mafie sistemului ,at fi pauza. Niste cacaciosi cu aere . Pacat,dar asta este purul adevar.
10
4
inertia si nostalgia vremurilor de mult apuse! remember vizitele si cuvantarile presedintelui Ceausescu. Era careva prezent de buna voie la acestea?
1
3
Au iesit ca oile, niste loseri, manipulati de securitate . Asta e viitorul .....nostru ?
17
5
Sa i-o spui lu' Mutu, fraiere!
10
5
Protestele au fost contra eliberarii marilor corupti, a interlopilor, iar cine este impotriva protestelor inseamna ca e corupt, penal, interlop sau cretin, PSD scade in sondaje de la o zi la alta!
9
17
acum depinde . sunt sigur ca cei din piata victoriei au iesit de capul lor , in schimb stiu sigur ca psd-ul scotea oameni la manifestatii pe bani de cand locuiam in regie . gabriel petrea fost sef de liga studenteasca la politehnica bucuresti impartea locuri de sefi de camin iar sefii adunau studentii si imparteau banii asa merge treaba-n regie probabil si in alte campusuri la fel
8
7
Cand i-au batut jandarmii pe bietii tarani in Pungesti sau la scandalul dezinfectantilor Hexifarma n-a mai iesit nimeni in strada; cand au murit bebelusi de SHU, n-a mai iesit nimeni in strada ... acestea chiar au fost probleme grave care dovedesc autismul si putreziciunea sistemelor, dar acestea nu prezinta interes. AALLLLOOOOOOO? DeeeNeeeAaaa, se aude ???
17
1
Jigodiile ce mor de oftica ca nu mai sant la putere si nu mai pot fura si injosi poporul ca ex. hanis si guvernul de tampiti cretini si muistii basisti cu binomul de tradatori de tara si popor ce merita pusi la zid !
11
8
au fost manipulati de patronasii pe care ii afecteaza cresterea salariului minim, de cei care trebuie sa plateasca CAS la procentaj din salariu nu la 5 salarii cum o faceau inainte, si alti fraieri care au crezut ca daca sunt acolo par mai inteligenti.
14
6
Unde sunt postacii dela USR,au luato in bot cu protestele,acum se gandesc ce cacat sa mai zgandareasca,ca sa mai aibe vreun motiv de o noua rebeliune,asta e tactica de atac a rezidurilor adunate la usr si pnl,in fruntea careia se afla raluca si dan,doua epave,rezultatele lor acum sunt date pe fata.
14
7
cei care au protestat la cotroceni,da.
7
9
votez PSD! PSD e in tot si in toate! only PSD!
5
9
Aia,din,piata,vict,sint,manipulati,de,alde!aia,care,dorm,in,parlament-usr-nulitati
10
3
Romanul e fachir ii place doar fowtut, iar ce scria in OUG se va trece prin parlament a zis CCR ca e musai!
8
1
vazand ca sa terminat protestele umbla dupa manipole ca fete pe centura doar doar se va gasi vreunu sa le umple gura daca ptr. buzunar nu i-au mai sponsorizat nazistii !
10
1
Stati fara grija clampanitorilor de 2 lei ,ca no sa va puna pe voi la guvernare,voi stiti doar sa produceti anarhie si dezordine,daca ministrul justitiei a gresit,va fi sanctionat,SOROISTI ,tradatori au facut ceva in tara asta???, au venit cu toate gunoiele sa intre in parlament,cred ca ati vazut gonflabilul ala care dormea in parlament,platit de noi cu salariul a 50 de pensionari si ce onoare ia facut presedintelui intanpinandul la intrarea in parlament,eu nu am facut politica,dar cad vad atata prostie ,alimentata de niste sustinatori pe masura,ma apuca durerea de cap,nu mai falsificati real.
15
6
mai Ene dupa ce ca esti incult si agramat mai esti si fudul. Ai psd-ul in sange...
6
10
In 2012 nu s-a iesit in strada. Ei acum stiti si cine manipuleaza.
11
1
cei care au dezbinat sunt psd. ei au dat oug 13 ptr care a iesit lumea in strada. iar la cotroceni unii adusi cu autobuzul si platiti cu 100 roni. cei care au stranit totul sunt psd-ul. ei au lanst ideea de pro si contra unei idei. ei au dezbinat. si acum asteapta de la presedinte sa vina si sa calmeze lumea. baaaa, psd-ule, voi sa calmati strada. demisia iordache maine, poimaine carmen dan, raspoimaine grindeanu si apoi o sa vedeti ca se calmeaza lumea. iar psd-ul sa lupte intern sa plece sobolanul cu mustata
3
13
Ptr,ANTON,daca esti prost sa stai acasa,nu mai manca cacat scriind aiurea pe te miri unde,daca tu ai ajuns la concluzia ca parintii tai sunt senili,pot sati spun ca esti un simplu boschetar si ai facut parte din cei 90% ce au avut simtul turmei nestiind ce se intampla cu ei de au ajuns sa urle in piata,habarna au avut dece se aduna,numai de afi cu gloata..Tot respectul ce au manifestat in cunostinta de cauza,democratia este totusi calcata grosolan,nu suntem o tara bananiera,suntem europeni,instigarea populatiei de presedinte a fost foarte clara,probabil sustinut de fortele oculte,.
14
4
Da, sunt manipulati, cine le-o fi pus manipula-n mana?
8
2
toti tineri au ajuns la concluzia ca acest meditator cu sapte case acaparate prin frauda sa fie demis si chiar el a instigat poporul sa iasa in strada : Un jeg de om nazist, cand se va sartra de noi va pleca la mamasa si excrocu de tatasu ce la invatat sa fie hanis si excroc !
17
7
acei batranei senili care au fost la cotroceni au fost manipulati de penali
9
14
Nu chiar toti au fost manipulati. Majoritatea sunt suficient de tantalai si nu sunt in stare sa gandeasca cu propriul creier,asa ca ies asa cum fac cainii dupa o singura catea in calduri.Prostime care pe bune habar nu are ce e cu ordonanta aia,ce efecte reale ar fi avut si cat de importanta era in raport cu alte lucruri necesare vietii lor.Berbeci care-i ajuta de fapt tocmai pe cei care le-au facut realmente rau si lor,adica pe cei ce sprijina regimul mafiot de tip basist. E cool,e cu selfie-uri,e cu hai sa urlam ca avem bojoci.
14
3
cu statii psihotronice de 7 watti
7
4
daca mai iesiti la proteste,cei care nici nu stiti ptr.ce ?,o sa vedetei ce rau ati facut tarii,neamtul este pus sa desfiinteze aceasta tara,ca in fosta iugslavia.
16
4
Ciolos a facut o estimare gresita a veniturilor cu 10 miliarde si nu a mai iesit nimeni in strada. Nu sunt vaccinuri pentru copii si cica nu aveau bani pentru marirea salariilor si acum doresc sa revina la putere, hai sictir.
16
3
jos guvernu unde sa mai pomenit sa taie taxe sa scada tva si sa mareasca salarii tot nu e bine ci sa mai inteleaga
9
3
Categoric, da!Nu l-ati vazut pe boschetarul ala cand spunea ca i-a dat unul 50 de lei.Uitati-va la muianul lor, cei mai multi gunoieri, habar n-au de prev. Ordonantei.Bine, altii au interes major, cum e Plicusor Ban sau transnationalele.
13
8
Nu au fost manipulati,au iesit doar tampizii si curvele lor.
17
15
nu toti. era un domn la tv la cotroceni care relata ca a vazut cu ochii lui la Guvern masinile cu arme psihotronice care manipuleaza multimea in interesul agenturilor straine. Ceausescu n-a murit!
14
5
Da...agenturili straine,dujmanii poporului si burghejii a scos lumea in strada
8
7
da, 100%! dar printre ei, au mai fost si unii care au dorit sa se amuze sau unii care chiar doresc o schimbare. fac pariu cu oricine ca daca revine ciolos Prim Ministru si incepe sa dea kix, 95% dintre ei nu mai recunosc ca au participat la proteste!
14
7
DA?!?!? INCLUSIV MATURATORII.!!!!!
14
2
Parte manipulati,parte pur si simplu asa de-a lelea sa se afle in treaba si foarte multi efectiv din spirit de turma. Printre toti se afla normal si multi care vor pur si simplu sa apere sistemul de politie politica mafiota .
16
6
"manipularea" este un atare lucru doar daca cel manipulat are convingerea ca ceea ce face reprezinta propriul crez. Ia intrebati-i p-aia care au iesit: au convingerea ca se apara pe ei, ca isi apara viitorul etc.
21
5
Clar in plm ...au fost platiti SRI si EU. dar nu e nimica Vladimir Putin pregateste ceva pt Estu europei curand vine aici cu armata lui .
21
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614