REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CRIMĂ în Mamaia: o minoră a fost omorâtă de un fost preot!

CRIMĂ în Mamaia: o minoră a fost omorâtă de un fost preot!

Replica API 11 aprilie 2015 | 09:26 854

A îngrozit România de Paște

A îngrozit România de Paște

Imagini teribile în staţiunea Mamaia! O minoră de 15 ani a fost ucisă cu sânge rece într-un apartament de pe malul lacului Siutghiol, aproape de locul unde s-a prăbuşit elicopterul SMURD, pe 15 decembrie 2014. Criminalul a fost prins la scurt timp, în apropiere de locul faptei. Procurorul de caz şi poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii spun că bărbatul nu a opus rezistenţă şi a fost dus la sediul IPJ Constanţa pentru audieri.

Cel care a îngrozit România de Paște este fost preot și se numeşte Laurenţiu Constantin Aspru. Are 37 de ani și este din Bistriţa Năsăud, conform unor surse din anchetă.

Cei doi s-au cunoscut pe internet

Potrivit informaţiilor noastre, bărbatul ar fi cunoscut-o pe fată pe o rețea de socializare, după care au decis să se întâlnească în Mamaia, lucru care s-a întâmplat în Vinerea Mare, pe 10 aprilie anul curent.

A doua zi, în Sâmbăta Mare, 11 aprilie, în jurul orei 10.00, oamenii legii au fost alertați prin 112. Cel care a anunțat polițiștii a fost chiar criminalul. Cadrele medicale au intervenit rapid în zonă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru minoră, decât să i se constate decesul. Individa a fost găsită cu un cablu în jurul gâtului.

Ulterior a fost prins şi criminalul, în jurul orelor 11.00, care a fost dus la audieri.

UPDATE

Nu este exclus ca victima să-şi fi ascuns vârsta, având, potrivit medicilor legişti, fizionomia unei tinere de peste 20 de ani. Fostul preot a venit vineri seara la malul mării pentru a socializa cu ea, astfel a ajuns în respectivul apartament. Nu se ştie ce s-a întâmplat de a izbucnit conflictul, însă bărbatul a strangulat-o cu cablul de la fierul de călcat, după care a părăsit apartamentul, lăsându-şi victima întinsă pe pat. Ar fi coborât din apartament şi s-a urcat în maşina cu care venise, de acolo sunând la 112. A fost găsit la scurt timp, pe plajă.

UPDATE 2: Presupusul criminal a fost reţinut

Trupul neînsufleţit al fetei a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Totodată, minora a fost identificată de unchiul ei, pe numele acestuia fiind închiriat apartamentul unde s-a produs teribila crimă. Din câte se pare, fata era din Năvodari şi are doar mamă, care ar avea probleme psihice. Minora o apucase pe căi greșite, fiind prostituată. Așa se face că aceasta nu s-au înţeles în privinţa banilor pe care fostul preot trebuia să-i plătească pentru serviciile sexuale. Surse judiciare spun că Aspru s-ar fi enervat în clipa în care fata i-a zis că are 15 ani şi că l-ar putea reclama că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră.

Laurenţiu Constantin Aspru a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus spre arestare. El îşi dăduse demisia din parohie în decembrie după ce soţia sa, profesoară de religie, a intentat divorţ şi a plecat cu cei doi copii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102