REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Crimă între homosexuali! Scene de groază în Constanţa: etaje pline de sânge, o persoană înjunghiată în gât!

Crimă între homosexuali! Scene de groază în Constanţa: etaje pline de sânge, o persoană înjunghiată în gât!

Replica API 31 octombrie 2014 | 18:12 637

Atenţie, imagini care va pot afecta emoţional! Criminalul a dispărut

Atenţie, imagini care va pot afecta emoţional! Criminalul a dispărut

Scene desprinse din filmele de groază, în municipiul Constanţa, lângă Centrul Comercial Maritimo. Vorbim despre o posibilă crimă pasională comisă cu sânge rece.

Un cuplu de homosexuali ar fi fost implicat într-un scandal monstru. Rezultatul este unul dramatic: pereţi plini de sânge şi o persoană a fost înjunghiată în gât! Victima a fost ucisă chiar de o persoană dragă în complex Marco. Cel înjunghiat ar fi reuşit să fugă pe scări, însă criminalul l-a târât înapoi, până în casă. Ucigaşul a folosit un cuţit şi nu s-a lăsat până ce nu şi-a văzut partenerul de viaţă fără suflare.

Oamenii legii şi procurorii au fost la faţa locului. Cadavrul a fost dus la morgă, dar autorul crimei se pare că a dispărut, iar acum este căutat de poliţişti. Vecinii, aflaţi în stare de şoc, au recunoscut că din imobilul groazei s-au auzit discuţii aprinse încă din seara zilei de joi, în jurul orei 22.00, dar şi uşi trântite. Ei spun că tânărul înjunghiat mortal locuia singur, într-un apartament situat la etajul al cincilea al clădirii, cu chirie. Oamenii din bloc ştiau că vecinul lor, Ananie Iustian Mihai, din Tulcea, avea un comportament atipic, cu orientări homosexuale. Ancheta urmăreşte toate pistele posibile în acest caz de crimă odioasă. În bloc există camere de supraveghere, iar asta ar putea să îi ajute pe procurori să elucideze misterul.

Vom reveni cu amănunte.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614