REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Crimă oribilă: un vâstnic ar fi fost ucis pentru câţiva ştiuleţi de porumb

Crimă oribilă: un vâstnic ar fi fost ucis pentru câţiva ştiuleţi de porumb

Replica API 17 septembrie 2014 | 02:03 183

Anchetă la Ciocârlia

Anchetă la Ciocârlia

Suspiciuni de crimă la Ciocârlia! Cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit în extravilanul localităţii, fiind zărit de un paznic. Mihai S., de 70 de ani, locuia în zona fostului IAS din Ciorcârlia, cadavrul fiindu-i găsit pe câmp, lângă un lan de porumb. Cum prezenta multe leziuni la nivelul capului, imediat s-a conturat ipoteza unei crime. O altă posibilitate este aceea că vârstnicul ar fi putut fi omorât din pricina unor ştiuleţi de porumb, câţiva fiindu-i găsiţi în buzunare. În seara de luni, 15 septembrie, Mihai S. a plecat de la domiciliu, spunând că se duce la magazin. Acesta locuia în zona fostului IAS din Ciorcârlia, însă, la scurt timp, a fost dată alarma. Un paznic a sunat la 112, menţionând că a dat peste un cadavru. Rudele bărbatului au ajuns imediat la faţa locului, recunoscându-l pe Mihai. Acestea au susţinut că era un bărbat liniştit, care îşi vedea de treabă şi nimeni nu at fi avut motive să-i facă aşa ceva, decât dacă l-ar fi confundat. Însă, cum în buzunare i-au fost găsiţi câţiva ştiuleţi de porumb, anchetatorii au luat firul unei ipoteze, şi anume că vârstnicul ar fi fost prins în timp ce fura porumb, moment în care a fost luat la bătaie de paznici.

Astfel, în data de 15.09.2014, orele 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, pe marginea unui drum din extravilanul localităţii Ciocârlia de Sus, se află cadavrul unui bărbat ce prezintă la nivelul capului multiple leziuni de violenţă. Echipa operativă complexă deplasată la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia şi Postului de Poliţie Ciocârlia au identificat victima în persoana lui S. Mihai, de 70 de ani, din Sat Ciocârlia, care prezenta mai multe leziuni de violenţă. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Medgidia în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările se continuă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, fiind constituite echipe de poliţişti, care acţionează pe raza localităţii Ciocârlia în vederea continuării cercetărilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218