REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CRIMINALUL DE LA DELFINARIU, CONDAMNAT DEFINITIV!

CRIMINALUL DE LA DELFINARIU, CONDAMNAT DEFINITIV!

Replica API 25 februarie 2017 | 00:00 416

Nicolae Filimon a fost condamnat definitiv! Curtea de Apel Constanţa, la data de 24 februarie anul curent, i-a admis apelul şi a decis ca acesta să primească 26 de ani de închisoare. Amintim că Tribunalul l-a condamnat, pe 5 ianuarie anul curent, la 28 de ani şi 4 luni, dar decizia nu a fost definitivă şi s-a judecat apelul.

Totul s-a petrecut pe 27 mai 2016, în jurul orei 21.45, când cadrele medicale de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină în zona Delfinariu. Vânzătoarea de la chioşcul aflat în staţia de autobuz fusese înjunghiată, prezentând multiple plăgi la nivelul toracelui. Starea victimei se agrava de la un moment la altul din cauza pierderii masive de sânge şi a fost transportată la spital. Din păcate, inima femeii nu a mai rezistat şi a cedat câteva ore mai târziu. Imediat după gestul său, criminalul a fugit, fiind declanşată o luptă contracronometru pentru prinderea lui. O cameră de supraveghere din zonă le-a oferit anchetatorilor primele imagini: un bărbat cu o vârstă de aproximativ de 30 de ani şi o înălţime circa de 1.80. Astfel că, la data de 28 mai 2016, în zona oraşului Sibiu, oamenii legii l-au depistat pe Nicolae Filimon. Bărbatul plecase spre Sibiu cu un autocar şi avea de gând să părăsească ţara, sperând că aşa i se va pierde urma. În Italia îl așteptau rudele. În cursul zilei de 29 mai, individul a fost adus la Constanţa şi audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Motivul crimei este unul năucitor: nu a fost mulţumit de reacţia victimei atunci când a cerut un pachet de ţigări, mai exact, femeia ar fi refuzat să îi dea ţigări pe datorie! Şi de aici a început totul. Bărbatul care a ucis-o pe Adriana Farcaş ar fi avut probleme cu băutura din cauza certurilor repetate pe care le avea cu prietena lui. Acesta nu a mai avut probleme cu legea, însă în momentul în care consuma băuturi alcoolice devenea foarte violent. Se pare că acesta a fost şi motivul pentru care prietena lui, o tânără din Constanţa, ar fi decis să încheie relaţia. Pentru că nu a suportat această idee, bărbatul a încercat să se sinucidă. De altminteri, vineri seara avea cuţitul la el pentru că ar fi plănuit să o caute pe fosta prietenă şi să se răzbune pe ea sau pe sora acesteia, el crezând că din cauza ei s-a produs despărțirea.

L.C.

Citeşte şi:

DETALIILE INCREDIBILE ale crimei de la Delfinariu! Pentru ce a fost ucisă Adriana, vânzătoarea de la chioșc!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In individ a batut timp de 22 de.minute in barbat,tata a doi copii pana acesta a decedat si criminalul a primit doar 9 ani de puscarie,oare care a fost rationamentul profesional al judecatorului?!
0
0
Tu chiar esti batut in cap, crezi ca un nebun ca asta s-ar fi ferit de niste camere de filmat ? Evenimentul nefericit s-ar fi intamplat oricum ... Daca vroia sa dea vreo spargere intelegeam, omul era dus cu capul.
0
0
Vinovatul principal este primarul. Ar trebui dat in judecata. Daca erau camere video pe strazi, chiar si baut fiind, nu mai indraznea sa ucida. Politistii ar fi aparut probabil f repede la fata locului pt ca vedeau pe camere ce se petrecea acolo. Cand se va sti ca sunt camere video pe toate strazile aceste lucruri vor dispare. Dar de atatia ani fostul si actualul primar NU vor siguranta noastra pe strazi si implicit si in locuinte. Sa le multumim si sa asteptam sa-si primeasca pedepsele.
10
1
in 3-5 ani e liber ca tigarile-s si mai scumpe inauntru si chiar nu o sa si le permita, o sa-i dea drumul doar o sa-l lase pe uscat...
0
1
Mi s-au furat 2 oglinzi, prejudiciu de 2100 ron si nu s-a gasit vinovatul...desi in zona erau cunoscuti cu antecedente o serie de persoane... Cand trebuie, vad ca se gasesc cu usurinta faptasii...
6
4
Cate femei beau si cand se despart de prietenii lor ii injunghie pe ei sau pe vanzatoarele de la magazin? Deci rata divorturilor de 50% inseamna normalitate si autoaparare!
6
2
Duca-se sanatos! Acolo sa stea pana s-o ridica fata aia din pamant!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102