REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cristian Radu are concurenţă la Mangalia! Cine este colegul de partid care vrea să-i ia locul la primărie

Cristian Radu are concurenţă la Mangalia! Cine este colegul de partid care vrea să-i ia locul la primărie

Replica API 21 septembrie 2015 | 00:00 548

Apariţie

Apariţie

Dorel Toma

Cursa internă de partid de la PNL, detaliată de organele centrale ale partidului prin sondajele despre care nu ştie nimeni nimic, se extinde în toate localităţile. Candidaturile depuse la nivel local, judeţean sau naţional au avut ca termen limită 15 iulie a.c., centralizarea la 1 august, iar sondajele în această lună. Printre aceste candidaturi se pare că la Mangalia există şi una surpriză, care îl priveşte pe actualul primar, Cristian Radu. Este vorba despre Dorel Toma, liberalul care se crede mai apt decât Cristian Radu pentru a prelua frâiele la Mangalia!

„Da, sigur, mă gândesc de ceva vreme la această candidatură. Am început ceva discuţii cu membri din partid, cu militanţi, cu simpatizanţi. Da, am intenţia aceasta. (...) Nu pornesc de la ideea ce nu îmi place, consider doar că decizia aceasta presupune multă responsabilitate în activitate. Nu este o chestiune personală ce nu îmi place la Radu, candidatura asta ajută partidul, ajută comunitatea.

Până la urmă, acesta este scopul, ce e mai bine pentru comunitatea noastră, o dezbatere, mai ales în interioriul PNL e binevenită. (...) Mai multe lucruri despre mine o să aflaţi în 3-4 zile, când o să anunţ clar dacă voi candida, ori nu. Am o bogată activitate în Mangalia, cunosc oamenii din Mangalia, sunt implicat în societatea civilă de peste 15 ani în Mangalia, aşa că le cunosc ofurile, problemele cu care se confruntă.

Până la urmă, dacă sunt cunoscut voi câştiga cursa internă, dacă nu sunt cunoscut o voi pierde şi îl voi susţine cu bucurie pe Radu. Consider că e ceva benefic (lupta internă - n.r.). (...) Va fi ca în toată ţara, organismele centrale vor stabili, vor face sondaje de opinie şi, în urma sondajelor, cel mai bun se va stabili, dacă e susţinut de întreaga organizaţie”, a spus Toma, în exclusivitate pentru „Replica”. Dorel Toma este din 2007 pastor la biserica „Speranţa“ din localitate şi cunoscut printre mangalioţi ca preşedinte al Fundaţiei Centrul Creştin Callatis, din 2010 şi preşedinte al Asociaţiei Părinţilor Gala Galaction Mangalia.

Este originar din Ştei, judeţul Bihor, s-a mutat în Dobrogea în 1996 şi este, în prezent, co-preşedinte al PNL Mangalia. Din 2008, este director pe România al Organizaţiei „Samaritan's Purse”, în proiectul Operation Christmas Child, proiect care aduce în România peste 270.000 de cadouri pentru copii, în preajma sărbătorilor de iarnă. În perioada 2007-2008, a fost profesor la Centrul Român de Studii Transculturale - Constanţa şi, în perioada 2004-2008, a fost director de programe la Fundaţia „Hands for Humanity”. Este căsătorit cu Ligia, cu care are patru copii.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367