REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cristian Radu şi-a lansat candidatura la Primăria Mangalia. Susţinătorii independentului au transmis actualului primar: "Vă rugăm frumos, plecaţi / Noi nu mai stăm îngheţaţi"

Cristian Radu şi-a lansat candidatura la Primăria Mangalia. Susţinătorii independentului au transmis actualului primar: "Vă rugăm frumos, plecaţi / Noi nu mai stăm îngheţaţi"

Replica API 12 mai 2012 | 00:00 381

Independentul Cristian Radu şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru Primăria Mangalia.

Ziua a debutat cu un marş la care au participat circa o mie de oameni, care au purtat steaguri şi pancarte cu mesaje adresate actualei administraţii publice locale: "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi", "Vă rugăm frumos, plecaţi / Noi nu mai stăm îngheţaţi", "Decât un trecut pătat / Mai bine un viitor curat". Susţinătorii lui Cristian Radu au fost, şi de această dată, ţinta primarului Claudiu Tusac, care a refuzat să autorizeze manifestaţia, la fel cum a refuzat să autorizeze şi amplasarea scenei din faţa Casei de Cultură, unde Radu şi-a prezentat candidatura. Mai mult decât atât, în timp ce marşul de susţinere al lui Radu avea loc pe arterele principale ale Mangaliei, oamenii lui Tusac au vandalizat afişele din oraş cu candidatul independent, fiind depuse sesizări în acest sens la Poliţie.

După marşul mai sus menţionat, a avut loc lansarea pe scena amplasată în faţa Casei de Cultură, acolo unde a fost oferit şi un spectacol susţinut, printre alţii, de Proconsul, Mărgineanu etc. Imnul candidatului Radu este semnat Mărgineanu şi se intitulează: "Am schimbat macazul".

De menţionat că la lansarea candidatului independent au fost prezenţi şi reprezentanţi ai PNL, ai Partidul Verde şi ai PC. Aceştia au declarat că susţin politic programul candidatului independent.

La eveniment, senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat că Mangalia merită altceva decât scandalurile de până acum.

Cristian Radu a transmis, cu ocazia lansării candidaturii, şi mesaje fostului primar, respectiv actualului primar al Mangaliei: pe Zanfir Iorguş l-a invitat să planteze copaci în Pădurea Comorova, iar lui Claudiu Tusac i-a transmis să facă un sejur la Polul Nord, să vadă cum este să tremure de frig.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218