REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cum a fost posibil CARNAGIUL de pe DN 39

Cum a fost posibil CARNAGIUL de pe DN 39

Replica API 4 august 2015 | 23:15 357

Trei echipe de la Serviciul de Medicină Legală au efectuat autopsiile

Trei echipe de la Serviciul de Medicină Legală au efectuat autopsiile

Victimele carnagiului de pe DN 39 au fost duse la Morga Cimitirul Central din Constanţa pentru autopsie, după care rudele şi-au putut lua morţii pentru a-i îngropa creştineşte. Luni, 3 august a.c., în jurul prânzului, la morgă şi-a făcut apariţia şi soţia şoferului vinovat de producerea accidentului. Aceasta nu a dorit să vorbească cu presa. Reamintim că duminică şoferul unui autoturism Skoda, Constantin Vicol, care circula dinspre Constanţa către Mangalia, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un alt autoturism, un SAAB decapotabil, care circula regulamentar.

Evenimentul targic s-a produs în curba de la ieşire din 23 August, spre Olimp. În autoturismul SAAB, cu număr de Italia, se aflau două femei, ambele din localitatea 2 Mai: Laura Ţuţaniş, de 35 de ani, care se afla la volan, Irina Milea, de 36 de ani, Mihai Păsărică, în vârstă de 37 de ani, din localitatea 2 Mai şi un cetăţean italian în vârstă de 52 de ani. În autoturismul Skoda se afla un singur bărbat - Constantin Daniel Vicol. În maşina lui Vicol, în vârstă de 48 de ani, s-ar fi găsit mai multe banconte împrăştiate, respectiv 9.100 de lei. Există ipoteza că bărbatul ar fi fost ocupat să numere banii în timp ce conducea, de unde şi neatenţia la volan care a dus la nenorocire. Despre Vicol se mai spune că doar ce aniversase 25 de ani de căsnicie împreună cu soţia şi finii la munte, iar duminică ar fi revenit acasă. Şi-ar fi lăsat soţia acasă, apoi finii, iar la întoarcere, posibil pe fondul oboselii accentuate şi a neatenţiei, a provocat teribilul accident. Localnicii din 2 Mai, acolo unde locuia Laura Ţuţaniş, spun că aceasta era căsătorită cu italianul decedat în accident, şi ajunsese în România de aproximativ două luni. Avea planuri mari. Laura demarase lucrările de extindere a unei construcţii. Mama acesteia, bolnavă de cancer, a leşinat la aflarea teribilei veşti. Trei echipe de la Serviciul de Medicină Legală au efectuat autopsiile, însă concluzilele vor fi gata abia după efectuarea unor analize de laborator. „Au fost trei echipe acolo. Mâine (marţi, 3 august –n.r.), la raportul de gardă, vor fi prezentate cazurile. În general vorbim de de leziuni foarte grave, care s-au produs la toate nivelurile, incompatibile cu viaţa”, au precizat medicii legişti. Testele de laborator ne vor lămuri dacă şoferii au fost sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369