REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cum arată Aleea Teilor din Mangalia. Vă place? VIDEO

Cum arată Aleea Teilor din Mangalia. Vă place? VIDEO

Replica API 27 aprilie 2017 | 00:10 1578

Proiectul "Aleea Teilor" din Mangalia a ajuns la final. Hulit din toate direcţiile la debutul lui, opoziţia acuzând că se construieşte un zid "de 7 metri", care va obtura priveliştea către mare, aleea de promenadă beneficiază acum şi de iluminat public seara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noaptea toate pisicile sunt negre si aleile frumoase dar daca ai curajul sa te duci ziua dai de ceva murdar fara nici o logica,banci din beton colturos cu-o pelita de plastic,nu folosec la odihna,de fapt nu folosesc la nimic rosturile dintre bucatile de marmura vor ingheta la iarna ,pluviala din mijlocul aleei este sub dimensionata si urmatoarea ploaie torentiala va inunda receptiile de la hoteluri
0
0
Va rugam sa veniti sa spune-ti daca va place si sa va interesa-ti cat a cheltuit , verificati si parcul Ever si cat a cheltuit, apoi verificat dincate a promis ca face ce sa realizat in acesti ani : ce fel a luat si al doilea mandat el stie !?!?!?
2
0
va este lene sa dati cu matura , vor fi pline de nisip !
1
0
santeti niste jigodii penale, niste cersetori asteptati la mana intinsa de la cei ce vor sa se afirme prin imbecilitati !
4
0
cine zice ca arata naspa ,sa mearga sa isi faca un control la ochi sau mai bine la cap, si mai vad ca se comenteaza si despre parc ce are parcul ala ,daca nu era nimic era mai bine,alea teilor era inainte asfaltata si plina de denivelari nici nu puteai sa plimbi copilul in carut,pe zona unde eset parcul era o darapanatura sau o groapa de gunoi si unii mai fac guara , de vina sunt parintii care nu isi educa copii ca dupa orele 22 sau 23 in parcul destinat copiilor mici stau tot felul de tigani si derbedei de peste 80 kg si se dau in leagane ce naiba sa faci in tara asta daca altii strica
3
3
am visat ceva frumos si ca sa vezi cand m-am trezit prima imagine a fost acest zid, aceasta mizerie ce ma intristat enorm, nu are nici un farmec nici o imagine de bun gust o linie serpuita, zici ca-i pisatu boului se putea placa cu imitatia de marmura , este ceva oribil !
3
1
bancile sarcofag sunt de maaare rafinament
6
0
Extraordinar de frumos !acum are si Magalea,, cum spune un fost ,ceva super !la fel si parcul Ever ceva inedit cu gust!brav o primare vei sta ani lungi daca continui asa!
4
4
elegant, cat de cat...
2
5
Acei tei existau de multa vreme,cei fara simt estetic profitand doar de asta. Au facut in fel de aleea golului sufletesc,ceva ce zici ca este in corridor intr-o puscarie,ceva rece,fara suflet. Seamana cu asa zisul parc,o dileala de beton si fier in care sa-ti aduci copii doar cu forta,pedepsiti daca fac prostii.
8
3
localnici vor sa se faca public cat a cheltuitpe acasta aleie si cat a cheltuit pe transport navetistilor lui zi de zi timp de cinci ani si masinile cumparate pentru ei ?
9
2
Primarul aprinde luminile pe faleza doar o data pe an. De asta a si platit la Replica articolul ca e un eveniment mai rar ca eclipsa. O fi ziua aia din an cand vine si el in Mangalia si de-aia au aprins luminile. Ca in rest iti bagi degetele in ochi de bezna.
9
2
cele spuse in articol ca sa spus ca este un zid de 7 metri, oare sa declarat asa ceva ? ca este de dimensiuni mari da, ei si voua va place ? zici ca-i pisatu boului asa-i de drept iar aleia este o mizerie totala, dar stiti cat sa cheltuit ? asta este mai important, ia interesati-va, si restul ce a facut in astia 5 ani va place ? strazi facute praf si mizerie peste tot, intreba-ti turistii daca le place caci noua ne este scarba si de el dar .....
8
2
al intrebam noi lui ai place ? Aifost sa vezi realitatea ? caci in poze arat cat de cat, dar realitatea este jenanta, trotuarul spre balnear cu piatra cubica ? oare el a mers sa vada ce fel este ? mai bine circuli pe strada : O rusine totala Oare cat a cheltuit pe acest proiect de ,,,,,,,,,,,,,,
8
2
Anost. Seamana cu intrarea intr-un cimitir al eroilor,adica nu are ceva chiar urat,dar nu pare sa fie destinat relaxarii cuiva venit in concediu sau chiar localnic. De ce se incapataneaza unii fara pic de suflet si imaginative si nu fac concursuri de proiecte la care sa participle tineri si mai putin tineri arhitecti? Zau asa,avem in tara asta niste oameni cu reale competente,dar tot se merge cu ,,asa vrea sefu'',de obicei un sef obtuz si limitat. Pacat,zau ca e cam de porc,dar daca propaganda vrea sa impuna o parere oficiala,asta este,doar comunismul nu a murit,el doar si-a schimbat denumirea
8
3
Primul lucru pe care il voi face cand voi reveni va fi sa dau jos zidul
6
3
Jenant! Dupa jumatate de an de la declararea finalizarii lucrarilor! Noroc cu zona de langa Hotelul BELVEDERE! Restul falezei e un dezzastrru!
8
1
Nicu sa te f....cu consonanta ta!!
4
5
Primul lucru pe care il voi face cand voi reveni va fi sa dau jos zidul
3
5
pavajul este reusit. Are o nota de rafinament. Parapetul in schimb este parca din alt proiect. Urat. Tare urat. Trebuie neaparat placat cu un material in consonanta cu pavajul.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218