REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum motivează Darie prezenţa sa în tandem cu Bădrăgan pe lista PRU

Cum motivează Darie prezenţa sa în tandem cu Bădrăgan pe lista PRU

Replica API 21 octombrie 2016 | 23:07 438

Candidaţi la Constanţa

Candidaţi la Constanţa

Partidul România Unită, organizaţia Constanţa, va depune listă completă de candidaţi pentru Parlament. Lista de candidaţi va fi deschisă de preşedintele PRU Constanţa, Dumitru Bădrăgan (Camera Deputaţilor) şi Cristi Darie (Senat). Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Darie, părăseşte astfel PSD pentru proiectul numit PRU, fapt confirmat de Bădrăgan.

În plus, a mai menţionat Bădrăgan, PRU are organizaţie şi la Limanu, prin înscrierea Cristinei Zaharia în partid. Alături de Zaharia s-au înscris în PRU şi foştii membri ai PER Limanu. Şi Doina Sîngeap, fost preşedinte PPDD Năvodari şi fost lider UNPR s-a înscris în PRU. Contactat de „Replica” de Constanţa, Cristi Darie a declarat că nu ar fi părăsit PSD, dar că... echipa social-democrată i-a dat de înţeles că nu mai are nevoie de el, iar el nu poate sta departe de activitatea politică. „N-au mai avut nevoie de mine, nu mi-au mai cerut ajutorul. La alegerile locale, m-am oferit să fiu un umil soldat în această armată de activişti. Dacă nu m-au vrut, am simţit că nu pot să stau acasă”, a motivat Darie. Întrebat de ce la PRU, Darie a răspuns: „Pentru că m-am regăsit în foarte multe dintre punctele din programul politic al acestui partid, ca de exemplu promovarea valorilor naţionaliste, de unitate....”. În ceea ce priveşte scorul PRU, fostul vice al CJC a precizat că partidul va reuşi un scor de 10% la alegerile generale, la nivel naţional. „Cred că şi Constanţa se va încadra în această medie naţională”, a conchis Darie.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614