REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cuptorul cu Plăcinte are activitatea SUSPENDATĂ... dar funcționează

Cuptorul cu Plăcinte are activitatea SUSPENDATĂ... dar funcționează

Replica API 25 iunie 2017 | 00:46 750

Focarul de infecție găsit de cătrie Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, la data de 23 iunie, la terasa Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanță, a pus pe jar toate autoritățiile. După ce a obstrucționat controlul vineri și a fugit înainte de a finaliza documentele de control, locația funcționa după ce s-a pus sechestru pe masă cu nerușinare! Astfel, pe 24 iunie, Direcția Sanitar Veterinară Constanța a trimis o echipă la locație, împreună cu reprezentanți ai IPJ - SICE Constanța, unde, în prezența administratorului, s-a finalizat actul de control, prin emiterea unei ordonanțe de suspendare a activității și aplicarea unei sancțiuni contravenționale de 10.000 de lei.

De precizat este faptul că reprezentanții DSV au făcut precizarea că administratorul unității economice nu este de acord cu ceea ce au hotărât și că nu ia în seamă deciziile și că va da în judecată instituția. Mai mult, ordinul emis va ajunge la administrator abia în cursul zilei de luni, 26 iunie.

UPDATE

Duminică, 25 iunie, activitatea unității decurgea fără probleme, Cuptorul cu Plăcinte fiind deschis la primele ore. Inspectorii DSV au precizat că, din punct de vedere sanitar-veterinar, nu are voie să funcționeze.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
don pelehra e makidon, la opc sef makidon la dsv sef makidon la anaf sef makidon la tribunal sef makidon la d zeu sefmmakidon. bai astia nu se mai despaducheaza ca s neamuri toti. culmea ca nu s de aici ci din albania. asta e romania, sefi sunt niste straini. hai psd ca e bine, sa nu fie rau, zic!
11
2
Angajatii acestui machedon imputit va pot relata mult mai multe decat a descoperit controlul.
10
2
Atentie! E Pelagra sef aici. Fugiti cat mai puteti.
6
1
Arestat administratorul pentru tentativa de omor, ca asta e pana la urma, da jegul ala de Pelehra drumul ca e rupt in cur de foame dupa bani
12
1
Ptr 14:25 Vezi ca stai pe cal, cu spatele la directia de mers,boierule!
16
7
Neam de cocalari!
11
11
Traim intr o tara de cacat unde banul si spaga e la putere ! Jalnic ... rusine
14
3
Ii doare in cur. Asa cum am otravit zeci de mii de oameni, copii mai nulti ani vor continua s o faca. Au spate, restul .... nu conteaza. Mancati baieti de la cuptorul cu placinte. Mancati.
20
2
Aveti contract de publicitate cu opc-ul. Vad ca tot il umflati pe oligofrenul de Constantinescu. Sa fi vazut in ce conditii facea el comert acum vreo doi ani la Costinesti. Acum arunca buzduganul si face pe justitiarul ca sa-si creasca cota de piata, ptr ca de obicei pe aia de la opc nu prea ii baga nimeni in seama. Asa cresc spagile...e bineeee
13
5
Sunt chitz-chitz,fac parte din comisia de rontzait alimente a soriceilor.Verificam,atunci cand e liniste,orice aliment.Nu facem scandal in timpul controlului,rontzaim orice gasim,suntem bine,sanatosi,grasi si frumosi,ceea ce va dorim si dvoastra.In spatiul de unde va relatez ne intalnim cu gandacii de bucatarie si cu furnicile harnice care isi fac provizii.Noi nu facem provizii,nu e nevoie,ospitalitatea fiind la ea acasa.Ups!inchei aici,trebuie sa fugim,in incaperea de unde va relatez,tocmai a intrat o pisica...
3
0
ca si spitalul judetean, de altfel, nu? acolo freaca pe cineva ca nu are aviz de functionare sau ca e focar de infectie? asa si cu acest cuptor.
13
1
poate arunca careva un molotov pe makedonul asta handicapat mintal , tare as mai rade daca as vedea asta la stiri, dar direct pe el si pe cuptorul lui cu cacat. muie minoritatilor
18
4
... duminica, 25 iunie 2017...
6
1
make are capul tare,dou ,trei cuie de zece batute in teasta ,probabil i-ar ameliora problema de sanatate
17
5
Tara de oligofreni! In tara asta, nimeni nu respecta deciziile institutiilor cu drept de control. Multi le considera facultative, si multi sustin incalcarea legii.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367