REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CURSA MORŢII! Iată ce zice Poliţia Rutieră despre tragedia din Chirnogeni

CURSA MORŢII! Iată ce zice Poliţia Rutieră despre tragedia din Chirnogeni

Replica API 27 aprilie 2014 | 00:00 224

PATRU TINERI de 18 şi 30 de ani AU PIERIT!

PATRU TINERI de 18 şi 30 de ani AU PIERIT!

Scene cu adevărat cutremurătoare pe o şosea din localitatea constănţeană Chirnogeni, la doi paşi de Unitatea de Pompieri. O maşină de teren, respectiv un Nissan, a distrus un magazin, a izbit în plin un autoturism parcat regulamentar, a intrat în coliziune cu un stand de 20 de butelii, iar apoi s-a răsturnat. Exista un pericol iminent de explozie şi incendiu. Mai multe ambulanţe, dar şi echipajele de Poliţie şi cele de la Descarcerare au ajuns în zonă. Când medicii au ajuns la faşa locului au dat peste un tablou de coşmar: sânge şi bucăţi de carne sfâşiată.

Tragedia s-a produs puţin după miezul nopţii. Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, se aflau în maşina morţii. Toţi veneau din satul Vâlcele şi se duceau la discoteca din Chirnogeni. În urma impactului violent, patru tineri au pierit şi una a fost grav rănită. Oameii legii spun că şoferul vinovat de producerea accidentului, Constantin Manea, de 30 ani, din Darabani, a condus un autoturism pe DJ 395, dinspre Negru Vodă către Chirnogeni, iar într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a izbit un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un stand de butelii, iar apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului Constantin Manea şi a pasagerilor din spate Eliza Andreea Zenovie, de 18 ani, Nicolae Ivanciu, de 20 ani, Ionuţ Victor Matei, de 25 ani şi rănirea gravă a lui Mihai Lucian Zenovie, de 22 ani, toţi fiind din satul Vâlcele. În cazul fratelui decedatei analizele au arătat că acesta avea o alcoolemie de 0,13 mg/l în aerul expirat. Echipajele ISU Dobrogea au intervenit pentru descarcerarea celor prinşi în fiarele contorsionate ale maşinii.

Martorii spun că acul vitezometrului s-a oprit la 200 km/h. Însă, viteza va fi stabilită pe baza unei expertize tehnice. În urma necropsiei, anchetatorii vor afla şi dacă şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Şoferul vinovat de producerea accidentului rutier nu figurează în baza de date a Serviciului Rutier ca având permis auto. Apropiaţii acestuia spun că ar deţine totuşi permis de conducere de Italia. "Se fac cercetări în acest sens, să vedem dacă are permis auto", au spus poliţiştii.

Pe paginile de socializare Facebook ale tinerilor decedaţi au început să curgă mesaje sfâşietoare: "Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu pot să cred că ai plecat dintre noi aşa devreme!". "Păcat, atât de tânără s-a dus... Să sperăm că acolo unde s-a dus o să aibă pace în suflet. Dumnezeu s-o odihnească în pace", a scris un prieten al Elizei Andreea Zenovie. Tânăra frecventase cursurile Liceului Teoretic din Negru Vodă. Şi sora lui Nicolae Ivanciu a scris câteva rânduri pe Facebook: "Dumnezeu să te ierte fraţiorul meu...".

A.V.

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367