REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dan Adamescu nu făcea nici o mișcare fără să se consulte cu astrologul. Acesta i-ar fi prevestit decăderea

Dan Adamescu nu făcea nici o mișcare fără să se consulte cu astrologul. Acesta i-ar fi prevestit decăderea

Replica API 26 ianuarie 2017 | 03:06 255

Dan Adamescu a murit luni noapte într-un spital privat din Capitală. La 68 ani, omul de afaceri era internat în regim de detenție după ce starea de sănătate i s-a agravat în perioada în care era încarcerat. Conform apropiaților, se pare că în ultimele luni, Adamescu a fost intubat și plasat în comă semindusă. În ultimii ani, omul de afaceri pierduse importante sume de bani și ajunsese să trăiască în condiții neașteptate, așa cum îi și prevăzuse o astroloagă.

Conformt surselor noastre, Dan Adamescu credea foarte mult în astrologie și mai ales în puterea destinului. Se pare că omul de afaceri nu făcea nicio tranzacție, nu semna niciun contract sau nu mergea la negocieri până nu se sfătuia cu o astroloagă. Abia după ce specialistul în astrologie îi indica ziua cea mai benefică pentru a semna contracte și se uita pe harta destinului său, Adamescu făcea tranzacția. Aceleași surse ne-au mai declarat că, la un moment dat au existat zvonuri cum că Adamescu s-a întors foc și pară de la una dintre ședințele cu astroloaga, pe motiv că aceasta i-a prezis că va acea un destin groaznic. Aceleași surse ne-au povestit că omul de afaceri a fost avertizat că va avea o soartă sumbră și că va ajunge în mizerie. La momentul respectiv, Dan Adamenscu nu știa exact la ce se referă femeia, însă, după câțiva ani, a trăit pe propria piele vorbele astroloagei.

Bolnav și încătușat, Dan Adamescu a cerut la finele anului trecut să-și ispășească pedeaspsa în arest la domiciliu, însă fără niciun rezultat. Starea lui de sănătate era din ce în ce mai precară, însă, cu toate acestea, nici avocații și nici medicii nu i-au înduplecat pe judecătorii care l-au trimis în spatele gratiilor într-un dosar de corupție. Adamescu a fost transferat în luna septembrie din Penitenciarul Rahova în Penitenciarul Jilava, acolo unde, la scurt timp ar fi făcut septicemie. De atunci, pe rolul instanțelor au fost înregistrate nenumărate cereri de eliberate condiționată înaintată de avocații afaceristului condamnat la 4 ani și patru luni de închisoare, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218