REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dan Jeacă este noul subprefect al judeţului Constanţa

Dan Jeacă este noul subprefect al judeţului Constanţa

Replica API 22 iunie 2017 | 23:51 396

Fost membru ALDE, în prezent la PSD?!

Fost membru ALDE, în prezent la PSD?!

Dan Jeacă

Dan Jeacă este noul subprefect al judeţului Constanţa. Decizia, adoptată în şedinţa de Guvern din data de 9 iunie, a fost publicată în Monitorul Oficial. Facem precizarea că Dan Jeacă (fost şef al Loteriei Constanţa) a fost propunerea deputatului Mircea Banias, când acesta era încă în graţiile preşedintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Ulterior, contestatarii lui Mircea Banias şi ai lui Daniel Constantin, au avansat un alt nume pentru postul de subprefect, din păcate... fără succes! De precizat că Jeacă a demisionat din ALDE când a început scandalul dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, iar apoi s-ar fi înscris în PSD (dacă este să dăm crezare unui comunicat al acestui partid)! Un alt aspect legat de Jeacă este că a fost, pentru scurt timp, ofiţer operativ la SRI.

Interesant este de menţionat şi faptul că Jeacă a lucrat, pentru scurt timp, la Primăria Medgidia. Asta, probabil pentru a avea statutul de funcţionar public, necesar numirii pe postul de subprefect. Este, dacă vreţi modelul "patentat" încă din vremea PD-ului, când, pentru a putea fi instalat la şefia Agenţiei de Mediu, fostul director al acestei instituţii, Senol Zevri, a fost angajat, câteva luni, pe un post de funcţionar la Primăria Valu lui Traian.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de Constanta ,toti hotii scoliti la oi care gandesc in plan ....vai de romani cu asemenea boschetipe posturi de conducere
7
0
Jeaca de piele sau de vinilin
12
0
Ultima gaina din Piata Grivitei...Cu spagi in sec.XXI ...totul este posibil. Nulitati ale societatii...dejectii.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614