REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Dan Voiculescu rămâne în închisoare. Decizia este definitivă

Dan Voiculescu rămâne în închisoare. Decizia este definitivă

Replica API 11 ianuarie 2017 | 02:28 514

Tribunalul București a respins definitiv marți cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, fost senator, care execută la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins, marţi, contestaţia lui Dan Voiculescu la decizia Judecătoriei Sectorului 5 care a decis ca fostul senator să nu fie pus în libertate. Decizia este definitivă.

Dan Voiculescu poate face o nouă cerere în luna mai.

Cererea de eliberare făcută de fostul senator Dan Voiculescu a fost respinsă pe 13 decembrie de Judecătoria Sectorului 5, această instanţă dispunând ca fostul senator să poată face o nouă cerere în septembrie 2017. Decizia Judecătoriei Sectorului 5 a fost contestată la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii au decis ca Dan Voiculescu să rămână în penitenciar însă au mişcorat termenul de reiterare a cererii, având posibilitatea de a face o nouă solicitare de eliberare condiţionată în luna mai.

Dan Voiculescu este încarcerat din august 2014 la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, potrivit rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mi bag pula n mori mati de basist ordinar Nici acum dupa inregistrarile lui Ghita care spune clar ca sentintele erau date cu cateva zile la stapanu tu basescu cel mai nenorocit securist care a construit un sistem securist mafiot mai urat ca chipul lui cocosatu de la notredame.Dragnea trebuie urgent sa desfiinteze aceasta mafie securista basista legionara care a distrus statul de drept in romanika Sa l bage la puscarie pe 45 de ani pe basescu si cinfiscarea averii ..extinse la tot neamu..Altfel tara asta nu si va revenii..sa i fut in mortii mammi lor pe toti sustinatorii acestui regim mafiot
0
0
Doamne ajuta la mai multi si la mai mare!
1
0
asta ar fi liber iar in locul lui ar fi cucuveaua cu base , dar vine si timpul, roata este rotunda cucuvea si bese vor da socoteala ca toti cretini tortionari !
0
3
ai dreptate, sunt sute de mii liberi, multi conducatori mari...toti din PSD, ca ei sunt la putere, si toti votati de astia ca tine
4
0
E sleit de putere bosorogu nu mai iese viu dar si a asigurat familia de comodo vreo 7 generatii
1
0
Mafiotul asta, cotarla asta batrana, care si-a turnat si rudele, securistul asta, care a beneficiat de toate conturile "banii" lui Ceausescu, vrea in libertate !? Este o javra ordinara, securista, sa putrezeasca in puscarie !
6
1
Voiculescu a fost executat de securistii basofili care si azi conduc Romania si pot executa pe oricine le tuna. Daca vina lui a fost ca pe vremuri a turnat la secu,atunci trei sferturi dintre romani at trebui bagati la bulau ca fosti turnatori,restul care raman liberi fiind hotii si securistii si doar putini oameni normali.Varanul ? Ca asa l-au poreclit securistii? Vedeti ce simplu se manipuleaza masele de prostovani? Sunt mii de nevinovati in inchisori si sute de mii de infractori liberi,multi din ei conducatori mari.
3
5
Asta a furat si la Constanta in port, a venit cu bani pentru echipa de fotbal FARUL, dupa care a cerut banii inapoi cu dobanda pentru care a luat 3-4 jucatori pe care i-a vandut .Javra ordinara securist care si-a turnat rudele, sa stai unde esti si sa nu-ti mai vedem mecla.
5
1
Comentaci: ramaneti cu dreapta pe...
0
0
Vrea sa iasa din penitenciar,dar prejudiciul a fost recuperat in totalitate?Legi prost sau intentionat facute pt infractori de genul varanului.Fereasca Dzeu de niste imprejurari ca cele din '89 ca multi crocodili din astia vor fi cautati in mlastinile lor cred si nu prin piete si pe strazi.
12
2
totul este dirijat de d-nu bese avand tembeli in toate structurile de decizie ! Ce nu va este clar ? cine este lazar augustin zis ingustin la minte? asta ce trebuie sa dea socoteala ptr. acoperirea dosarelor fara nr. ale capcaunului bese si mai nou ale cucuvelei in legatura cu plagiatu si retelei cu inculpatii basisti ?
3
5
Muritoriilor de rand...sclavilor sa mi sugeti PULA...sunt nomber ONE in tara binomului de kakat koldea&kovesi
7
9
Voiculescu are tupeu pt ca Dragnea cu slugile lui, fac orice numai sa scape de puscarie. Asta este rezultatul votului in turma, al babelor care pupa poala popii si a cretinilor care spera sa devina milionari neplatind taxe. Majoritatea dintre noi sunt atat de prosti incat nici daca le arati un deget nu stiu sa zica ce-i ala ca sa nu piarda vreo pomana pesedista. Neam de mocangii, de hotii, de perversi care se bucura de necazul altora, de aplaudaci, de prosti pe care-i fute grija de vecini, de..........
11
3
Hotul asta, nemernicul asta, ...vrea in libertate ?! Cat tupeu, cata indrazneala, chiar nu uita cat rau si cate hotii a facut !! Felicit Tribunalul Bucuresti, pentru decizia data ! Acest personaj, sa-si ispaseasca pedeapsa primita, chiar merita mai mult....
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369