REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De ce a mers consilierul primarului la protest

De ce a mers consilierul primarului la protest

Replica API 9 februarie 2017 | 00:17 542

Mihai Petre se explică

Mihai Petre se explică

foto: Facebook

Mihai Petre, unul dintre consilierii primarului Constanţei (Decebal Făgădău, PSD - n.r.), a fost prezent în stradă, la protestele începute ca ripostă la ordonanţa 13. “Conștiința mi-a spus să ies”, este unul din comentariile lui Mihai Petre, care a detaliat, într-o postare pe Facebook prezenţa sa la protest: “În noiembrie 2015, după Colectiv, am ieșit două zile în stradă. Mi s-a umplut frigiderul că de ce am ieșit. La ultimele proteste, am ieșit într-o singură zi, duminică. Unii mi-au umplut frigiderul că de ce am ieșit atât de târziu, alții că de ce am ieșit. Dar...tot răul spre bine. Am frigiderul plin pentru tot anul. Cel puțin”, este comentariul lui Mihai Petre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Mihai esti un adevarat roman!
1
2
Ti-ai umplut frigiderul cu ce gindim noi?In rest,de ce a mers, trebuie sa faca si el ceva pentru salariul pe care il ia.Doar n-o sa frece pisica toata ziua?
4
0
BRAVOOOO, INSEAMNA CA AI CAP!
3
4
Am votat PSD pt ca un PDL ist sa ajunga consilierul primarului Fagadau? Si a mai fost sa sustina manipularile ordinare... Dle primar aveti o problema!
9
2
Petrica, cu cine ai votat in 11 Decembrie ? cu Robert Turcescu ......
5
2
In primul rand imi e rusine cu comentariile frustratilor care-l injura. Omul a deminstrat ca are cohones, riscandu-si postul ptr. principiile sale. Spre deosebire de comentatorii care-l injura care se dau cocosi dupa perdea si carora le este frica de psd, de soros, de neveste, de intuneric, de frig...si mai ales le este rusine ca s-au nascut prosti, neputinciosi, impotenti si lasi...Cu alte cuvinte le cam este rusine ca s-au nascut...
1
7
esti platit din banii nostri. ce dracu faci tu in strada.
8
0
BABU FAGADAU SI PETRE conduc orasul Constanta. suntem cei mai prosti cetateni din Romania. un agramat, un slugoi si un prost.
11
4
Un zero barat.
9
0
De cand e Petre bate vantul consilierul PRIMARULUI ? S-a plimbat pe la toate Parditele ? Acum ce consiliaza Petre cum sa faca rau pe CEI CE ARE INVIDII SI RAUTATI ?????.La munca parazitule ca nu ai muncit o zi .
11
3
Acum nu mai e democratie , ha ?
3
2
Asta e functionar public , demisia a iesit cu oile manipulate de securitate la mitingul loserilor.
6
13
dl. Primar daca esti un constatean adevarat trebuie sa-l demiti pe acest Mihai Petree pentru ca este un mare Salcie care se indoaiiee pentru fiecare pala de vint.
7
6
Fagadau, da-l afara urgent pe papagalul asta, altfel la urmat. alegeri vei ramane pe dinafara.Nu vei mai fi la Primarie, vei si tu langa el la proteste.
8
8
I-a ordonat Macovei
11
2
la doua capete, pacat de el ca nu e prost
8
2
DE PROST, CE VA MIRA ATAT SI TOT TIMPUL UMBLA LA DOUA CAPETE, SA NU VA MIRA CA INTRO LUNA E LA USR SAU PNL
22
0
Pentru ca tot trebuie sa mai fie un loc pe acolo, iti mai dau si eu!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367