REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Decizie incredibilă a afaceristului pe care fosta nevastă plănuia să-l asasineze

Decizie incredibilă a afaceristului pe care fosta nevastă plănuia să-l asasineze

Replica API 11 februarie 2016 | 23:28 2759

Vădineanu e resemnat

Vădineanu e resemnat

Vă mai aduceţi aminte de cazul soţilor Vădineanu?! Daniel Tiberiu Vădineanu a ajuns în atenţia publică în 2013, după ce a denunţat-o la poliţie pe fosta sa soţie, Liliana, că ar fi plătit nişte indivizi să-l omoare pentru a rămâne cu banii şi firma pe care cei doi au pus-o pe picioare, SC Kirvad General SRL. Cazul a făcut mare vâlvă în anul 2013 şi a ţinut prima pagină a ziarelor. Deşi părea a fi un scenariu de film, faptele erau desprinse din viaţa celor doi constănţeni. În prezent, se pare că s-a instalat pacea între cei doi foşti soţi. El... s-a resemnat la gândul că fosta nevastă nu va plăti pentru intenţia ei, iar ea... îşi vede de treabă, în „ţări străine“.

Patronul unei cunoscute firme de transport din Constanţa, SC Kirvad General SRL, a fost implicat într-un cumplit scandal alături de fosta soţie în anul 2013. Daniel Tiberiu Vădineanu a ajuns în atenţia publică, după ce a denunţat-o la poliţie pe fosta sa soţie, Liliana, că ar fi plătit nişte indivizi să-l omoare pentru a rămâne cu banii şi firma pe care cei doi au pus-o pe picioare. Actualmente, lucrurile par să se fi limpezit. Deşi a făcut toate demersurile necesare pentru a-şi pedepsi fosta soţie că a atentat la viaţa lui, Vădineanu n-a avut noroc, aşa că s-a resemnat. „Am făcut tot ce a ţinut de mine, am făcut plângere la Tribunal, dar Tribunalul a luat în considerare doar ce a încuviinţat procurorul”, a declarat, pentru „Replica”, Vădineanu. Nici relaţia cu fosta soţie nu a suferit mari schimbări.

„Cu fosta soţie am ţinut foarte rar legătura. Copilul este la mine, iar ea îl vizitează când îşi aduce aminte, când vine din ţări străine, de unde stă ea. Când are chef să-l vadă, vine şi-l vede”, a adăugat afaceristul. Reamintim că un scenariu al groazei a luat contur la Constanţa, în 2013, vestea făcând înconjurul ţarii. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soţ, deţinătorul firmei de transport Kirvad, din Constanţa, Daniel Vădineanu, tocmind în acest sens mai multe persoane. Însă, potrivit declaraţiilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiţi au hotărât să contacteze victima şi să-i spună ce i se pregăteşte, moment în care a început calvarul.

După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu şi Daniel Lucian Sasu (prietenul Lilianei) au fost reţinuţi, fiind prezentaţi cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaţi în libertate. Liliana Vădineanu a reuşit, ulterior, să-şi dovedească nevinovăţia, procurorii clasând dosarul. Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au divorţat la finele anului 2012, după o relaţie de 7 ani de zile, cei doi având o fetiţă, care a rămas în custodia tatălui.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stefane, daca te prind prin Ovidiu ai belit... . Eu eram pe combinatii cu Andrada de 4-5 luni si tu imediat cum te ai combinati cu ea ai si futut-o? Esti un jegos. In locul tau as sta potolit in casa sa nu te bata vreo 3-4 pe la colt
7
1
Andrada, daca ai nevoie de psiholog ma ofer eu. Toate sedintele sunt gratis! Poti sa vii si cu Dorobantu cel care te a violat
13
2
Andrada este ok? Ca am auzit ca a calcato masina !!!!!!!!!!!!!!!!!SI NU ESTE BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
1
Andrada e bn? Am auzit ca s a combinat cu Stefan Dorobantu
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920