REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat la Parchetul General

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat la Parchetul General

Replica API 21 martie 2017 | 00:15 379

Deputatul Cătălin Rădulescu a dat o declarație în calitate de martor în dosarul deschis de procurorii Parchetului General cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Potrivit Biroului de presă al Parchetului General, audierea lui Rădulescu a avut loc săptămâna trecută, el fiind chemat ca martor în dosarul deschis in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu în acest caz după ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, a declarat într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare".

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea".

Ulterior, polițiștii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deține arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, IPJ Argeș a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor și munițiilor, scrie Agepres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar dupa fata iti dai seama cat este de jeg! vai de nevasta sa si copiii lui! o scarba de om! auzi la el,ca nu i ajunge salariu sa si cumpere costume, pai atunci de ce te ai facut parlamentar? stai acasa ca era mai bn fara tine
0
0
cu mecla tampa si neuroni putini!
0
0
La cremenal jigodie imputita. Sa te mai saturi si tu.
1
0
poate se supara si iese cu tot arsenalu in strada al ia si pe bese cu el si va face arsice !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218