REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputatul Dragomir, mesaj pentru alegători!

Deputatul Dragomir, mesaj pentru alegători!

Replica API 1 iunie 2016 | 00:43 164

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, transmite un mesaj tuturor candidaților înscriși în cursa pentru Primăria municipiului Constanța, bineînțeles cu excepția candidatului PNL Vergil Chițac și cel al Partidului Social Democrat, Decebal Făgădău, primii doi clasați în toate sondajele de opinie. „Am tot respectul pentru candidații înscriși în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Constanța și, în mod special, pentru susținătorii domniilor lor. Cu această ocazie, fac un apel la unitate către toți cei 10 candidați. Dacă își doresc cu adevărat schimbarea administrației PSD de la nivelul municipiului Constanța, dar și pentru a nu risipi voturile care pot desemna viitorul primar, aceștia ar trebui să ceară public propriilor susținători să îl voteze pe candidatul Partidului Național Liberal, Vergil Chițac, cel mai bine plasat în cercetările sociologice, la mare distanță de următorii candidați. Pe de altă parte, susținătorii acestora își pot vota, dacă doresc, preferații înscriși în alegerile locale pentru Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean Constanța pentru a fi corect reprezentați”, declară liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Acesta susține că se bazează pe onestitatea candidaților la Primăria municipiului Constanța atunci când declară că își doresc schimbarea administrației PSD. „Am încredere în onestitatea lor și a celor care îi susțin și le dau crezare atunci când afirmă că își doresc o schimbare majoră la nivelul administrației publice locale. La fel de mult mă bazez pe toți constănțenii care își doresc această schimbare, cetățeni care nu sunt angrenați în lupta politică în funcție de orgolii, de interese personale sau de grup și, mai ales, nu sunt influențați de reprezentanții PSD. Nu vreau să cred că în spatele unei aparente competiții politice, aranjamentele prestabilite și deja parafate vor determina refuzul de a face acest gest de onoare pentru municipiul în care cu toți trăim”, afirmă parlamentarul liberal constănțean.

Pe de altă parte, Gheorghe Dragomir regretă faptul că „Gigi Chiru, candidatul ALDE, nu a fost sincer nici de această dată. Lăsând impresia că își dorește susținerea celui mai bun contracandidat al lui Decebal Făgădău, fapt prezentat în discuția avută cu domnul Florin Munteanu, directorul Radio Sky, dar și în emisiunea „Vocile Constanței” din data de...de la DIGI TV 24 Constanța, precum și în discuțiile pe care le-am purtat împreună zilele trecute, Gigi Chiru nu face altceva decât să rămână un aliat al PSD, așa cum o face întreg partidul său la nivel național, și dovedește încă o dată că nu își dorește schimbarea administrației publice locale”.

„În concluzie, dragi cetățeni, dumneavoastră sunteți nădejdea, dumneavoastră sunteți cei care puteți schimba cu adevărat soarta municipiului nostru. Fac un apel ca duminică, 5 iunie a.c., să fim prezenți cu toții la urne și împreună să-l alegem pe Vergil Chițac, cel mai bun contracandidat al reprezentantului PSD și cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Îl recomandă activitatea profesională desăvârșită, dar și cea socială. Liberalul Vergil Chițac va fi primarul tuturor constănțenilor, nu doar al clasei politice. Haideți împreună la vot, duminică este singura șansă de a readuce normalitatea în Constanța. Nu lăsați pe alții să decidă viitorul copiilor voștri!”, a mai spus președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218