REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Desfăşurare de forţe la Tic Tac: oamenii legii au prins o babă care vindea legături de pătrunjel fără casă de marcat!

Desfăşurare de forţe la Tic Tac: oamenii legii au prins o babă care vindea legături de pătrunjel fără casă de marcat!

Replica API 26 octombrie 2016 | 13:23 1720

Poliţia Naţională, Locala şi Jandarmeria l-au luat pe „cel mai mic din curtea şcolii”

Poliţia Naţională, Locala şi Jandarmeria l-au luat pe „cel mai mic din curtea şcolii”

Desfăşurare impresionantă de forţe marţi, 25 octombrie, în zona Pieţei tic Tac din municipiul Constanţa! Poliţia Naţională, Poliţia Locală şi Jandarmeria au făcut front comun pentru depistarea unor infractori periculoşi, care ascund în sacoşi mărfuri periculoase, eludează obligaţiile stabilite de lege privind achitarea taxelor şi impozitelor, pun în pericol sănătatea publică şi aşa mai departe!

În realitate, întreaga acţiune pentru care maşina Poliţiei a fost parcată pe un sfert dintr-o trecere de pietoni, iar maşinile Jandarmeriei şi Poliţiei Locale au încurcat traficul, a fost „dedicată” unei babe care comercializa trei legături de pătrunjel şi patru de leurdă, iar într-o sacoşă nu ţinea ascuns nici măcar un pachet de ţigări fără timbru, aşa cum suspectau oamenii legii. Sesizând ridicolul situaţiei, mai exact faptul că oamenii legii chestionau, în grup organizat, o babă vai steaua ei - „cel mai mic din curtea şcolii”, cum s-ar zice -, un cetăţean s-a oprit pentru a face fotografii, moment în care unul dintre poliţişti s-a îndreptat către el: „Este vreo problemă?”. „Nu”, a răspuns cel care fotografia, după care i s-a aprins „beculeţul”: „Ştiţi, luna aceasta am sunat de mai multe ori la Poliţie. Am reclamat o dată că o maşină este parcată în staţia de autobuz şi mi s-a spus că există o singură patrulă, iar aceea este ocupată şi mi s-a mai spus că, dacă vreau, să aştept în staţie până se eliberează patrula, dar, dacă nu mai este maşina parcată acolo, îmi iau eu amendă...”. Iar cetăţeanul nu s-a oprit aici: „Ştiţi, există ţiganii care noapte de noapte fac mizerie şi scandal în zona Abator... Nici acolo nu v-aţi grăbit să acţionaţi. Şi, dacă doriţi să aflaţi unde sunt cei care au ţigări fără timbru, e simplu: la Abator! Şi la Piaţa Griviţei. Şi la Gară. Se aud strigând: “Ţigărele, ţigărele avem”. Asta dacă tot vreţi să prindeţi peştele puţin mai mare decât mamaia asta cu legăturile de pătrunjel...”, a continuat tânărul, care s-a oferit să „livreze” imaginile cotidianului „Replica”. Mai este ceva de adăugat după toată această scenă? Concluziile le trageţi voi.

Alexandra ANTON

UPDATE:

Oamenii legii au precizat că au sprijinit Poliția Locală în acțiunile din zona Tic Tac ca urmare a numeroaselor sesizări împotriva celor care comercializează diverse produse pe trotuar. Ca urmare a raziei, au fost confiscate peste 200 de kilograme de legume și fructe fără acte de proveniență. Au fost sacționați doar cei care dețineau cantități mari de legume-fructe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le-a fost rusine la politisti sa se ia de o biata femeie sarmana care vindea niste leustean? Pentru asta au mobilizat mai multe masini? Iar pe cei care fura camioane si fac evaziune fiscala babana nu ii vede, nu ii amendeaza, nu le face nimic. Hai sa dam in cel mai slab, ca in ala putem, iar de cei puternici nu ne legam - asa suna deviza oamenilor legii???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614