REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Din culisele cluburilor din Mamaia. Cât costă sexul de fiţe în baia ţinută sub cheie?

Din culisele cluburilor din Mamaia. Cât costă sexul de fiţe în baia ţinută sub cheie?

Replica API 15 iunie 2016 | 00:00 8217

Băieţii de bani gata „dau din casă”!!!

Băieţii de bani gata „dau din casă”!!!

sursa foto Facebook Loft

Staţiunea Mamaia şi-a câştigat renumele de Perla litoralului românesc, o aşa zisă Ibiza de România. Încă de pe vremea când Radu Mazăe era primar, staţiunea a fost asaltată de tinerii dornici să petreacă în cluburi până în zorii zilei. Iată că şi acum, Mamaia îşi păstrează atuurile pentru a atrage doritorii de senzaţii tari. Dacă anii trecuţi era la modă masajul erotic în camera de hotel, iată că acum se poartă… sexul în club, într-o cameră special amenajată! Detalii oferă controversatul Codin Maticiuc, care susţine că la un club din Mamaia, frecventat de acesta, ar exista un loc special amenajat pentru sex. Cel mai probabil, lui Maticiuc îi va fi interzis accesul în respectivuil club!

De fiecare dată când vine vorba de litoralul românesc, mulţi bărbaţi fug cu gândul la femei frumoase şi ceva partide de amor picante la ceas de seară. O „distracţie“ de o noapte sau de weekend, asezonată cu băuturi alcoolice din belşug şi decibeli la maxim, cam acestea sunt elementele care alcătuiesc peisajul de la malul mării. Şi, dacă nu ne credeţi pe cuvânt, printre cei care au vizitat clubul Loft, se numără şi câţiva care au descris puţin atmosfera din interior, care nu mai are mult până la o asemănare concretă cu un bordel.

E vorba despre o cameră special amenajată, „baie“, menită să satisfacă poftele carnale ale clienţilor „deschişi“. Iar ofertele nu lipsesc, întrucât se găsesc dudui care să accepte provocările pentru o masă la Fratelli, o brăţară la Loft sau două zile la mare. Vizavi de acest subiect, controversatul Codin Maticiuc a scris pe blogul său personal, cum a petrecut week-end-ul de 1 mai pe litoral şi care este cea mai nouă metodă prin care bărbaţii pot face sex cu tinere „domnişoare”. „Loftul ne aduce an de an noi metode de a f… fără să plăteşti prea mult sau să mergi la sală sau chiar să faci duş. A fost acum 3 ani f… pe masă. Trebuia să ai. Acum 2 ani f… pe intrare. Trebuia s-o bagi. Anul trecut, f… pe brăţară. Trebuia să i-o dai. Anul asta f… pe pişare. Trebuia s-o duci. Adică să ai acces la una din băile secrete încuiate cu cheia. Genial. Inovativ”, a scris Codin Maticiuc.

După acest mesaj şi hip-hoperul Andrei Vulpescu a scris pe blogul său câteva picanterii pe care le-a auzit în weekend-ul de 1 mai pe litoral. „Faza cu budele am auzit-o în week-end, sâmbătă (30 aprilie) pe la prânz, un pic înainte să înceapă treaba la LOFT. Cineva mi-a povestit cum şi-a făcut rost de acces la budă! Cu banii daţi ‘în fund la taxatoare’ Până şi pentru pi..t se dă şpagă la fiţe.

Mi se pare excelent că fiţa supremă la un astfel de party ‘must do’ să fie locul de pi..re.. Asta întrece orice glumă, orice paradox al societăţii moderne”, a povestit Andrei Vulpescu. Prin urmare, se pare că schema e una veche, constănţenii fiind puşi la curent despre ofertele din cluburile de pe litoral încă din anii trecuţi. Ca atare, de ce să mai mergi pe variantă, când poţi să ai totul all inclusive, băutură, muzică, distracţie etc., plus una bucată fată, exploatată în buda ţinută sub cheie?!

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102