REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Doliu în presa constănţeană: Georgiana Voineagu s-a stins din viaţă

Doliu în presa constănţeană: Georgiana Voineagu s-a stins din viaţă

Replica API 27 iunie 2016 | 00:07 266

Georgiana Voineagu, jurnalist si ofiţer de presă în cadrul Universităţii Ovidius Constanţa a încetat de viaţă, după o lungă suferinţă. „Georgiana era mama a două fetiţe, mereu cu zâmbetul pe buze şi optimistă că va trăi ani buni pentru a-şi vedea fetiţele crescând. N- a fost să fie aşa, Dumnezeu a vrut-o aproape de El. Odihneşte-te în pace, sufletul bun!”, transmit colegii! Jurnalista a fost depusă la capela mortuară Casa Niculescu de la Cimitirul Central, unde mai mulţi prieteni şi rude au venit, tulburate de vestea tragică, să îşi ia rămas bun.

„Universitatea Ovidius din Constanţa anunţă cu profund regret dispariţia prematură a Georgianei Voineagu, absolventă a Facultăţii de Litere şi şeful Biroului de presă din cadrul UOC. Din această funcţie din urmă, Georgiana s-a dedicat promovării imaginii universităţii în presa locală şi naţională, cu mult profesionalism, devotament şi energie. Atât pentru conducerea universităţii, cât şi pentru toţi colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar şi uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îţi puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase şi, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare. Un gând pios şi sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, transmit reprezentanţii Universităţii Ovidius. La aflarea veştii privind mutarea fulgerătoare la cele veşnice a jurnalistei Georgiana Voineagu, coordonatoarea Biroului de Presă al Universităţii „Ovidius”, IPS Teodosie, împreună cu clerul, monahii şi credincioşii din Arhiepiscopia Tomisului, transmite, cu durere în suflet, condoleanţe familiei şi tuturor colegilor din preă şi din corpul academic al Universităţii.

Totodată, Arhiepiscopul Tomisului roagă pe Bunul Dumnezeu să rânduiască pentru sufletul tinerei slujitoare a cuvintelor, un loc luminat și plin de iubirea Sa dumnezeiască, ca răsplată pentru slujirea cu dragoste, profesionalism și devotament a oamenilor și a Cuvântului Cel Veșnic Viu și Adevărat. Din dorința de a fi alături de familie în greaua încercare, IPS Teodosie va oficia slujba înmormântării. ”Studentă eminentă” a cărei ”patimă” a fost jurnalismul, jurnalista constănțeană Georgiana Voineagu a fost depusă la capela mortuară Niculescu de lângă Cimitirul Central. Prietenii și familia au venit cu ochii în lacrimi să fie alături de ea. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu și să-și ia rămas bun de la cea care le-a fost colegă, profesoară, prietenă, o pot face până luni, atunci când va avea loc slujba de înmormântare. După ce și-a dedicat ani întregi jurnalismului, aceasta a decis să lucreze la biroul de presă din cadrul Universității Ovidius, unde a absolvit Facultatea de Litere. Atât colegii din presă, cât și familia și foștii studenți sunt profund mâhniți de faptul că o persoană atât de valoroasă din presa constănțeană s-a stins din viață atât de devreme, lăsând în urmă două copile de clasa I, respectiv a VIII- a. Mătușa acesteia, Aurelia Lăpușan, spune că s-a luptat mai mult timp cu o boală nemiloasă care în cele din urmă, a răpus-o: ”A murit după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. A fost o elevă eminentă. A făcut o muncă prodigioasă la mai multe ziare constănțene. Îi plăcea jurnalismul. Era patima ei”, a declarat Aurelia Lăpușan.

Geanina DRĂGOI, Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369