REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Două trupe de dansatori din Constanţa reprezintă România la un concurs internaţional

Două trupe de dansatori din Constanţa reprezintă România la un concurs internaţional

Replica API 28 martie 2015 | 00:17 379

Dansul este viaţa lor! Două trupe de dans de la şcoala All In One Dance vor reprezenta România, în Croaţia, la etapa mondială a concursului ESDU, după ce au reuşit să obţină locul I, respectiv locul III, la nivel naţional.

„În luna martie am participat la două dintre cele mai importante competiţii la nivel national: ESDU DanceStar România ce s-a desfăşurat la Bucureşti şi Hip Hop International România ce s-a desfăşurat la Oradea. Cele 2 trupe se numesc: Unlimited, care au participat la categoria Varsity (adolescenţi) şi True Volt care au participat la categoria juniori. La primul concurs, ESDU, am reuşit să luam podium, astfel, trupa Unlimited s-a clasat pe locul I , iar True Volt pe locul 3. În urma acestor rezultate urmează să plecăm în Croaţia pentru a reprezenta România la etapa mondială“, ne-a declarat Oana Vasiliev,r eprezentantul şcolii de dans All In One Dance. Cele două trupe au obţinut, şi în trecut,r ezultate foarte bune. „Anul trecut am fost de campioni şi am reprezentat România, luând locul 2 la nivel mondial. La cel din urmă concurs am reuşit să fim doar finalişti, clasându-ne pe locul 5 din 20 de trupe participante. De asemenea, la secţiunea solo, unul dintre copiii noştri, membru al trupei True Volt, Armand Savulescu, în vârsta de doar 11 ani a ajuns până în finală la secţiunea de break dance“, a mai spus Vasiliev. Membrii trupelor se numesc: Unlimited- Andreea Bica, Ştefania Nichifor, Diana Corbu, Miruna Fătu, Maria Pamfile, Cristina Ilie, Cristina Zaharia, Nae Theodor, iar cei de la True Volt: Armand Săvulescu, Mita Alexandru, Ştefan Coman, Mario Constantinescu, Ionuţ Neacşu, Andreea Comănescu, Andreea Godeanu. Toţi sunt elevi şi au vârste cuprinse între 10 şi 17. Coregraful trupelor este Alin Popa, care practică dansul de performanţă de mai bine de 8 ani. „Încurajam toţi copiii să facă mişcare! Sedentarismul este o mare problemă a actualelor generaţii. Cei mai mulţi preferă să stea închişi în casa şi să se joace pe telefon sau tabletă. Îi invitam pe toţi copiii alături de părinţi la sală pentru a descoperi o lume diferită de cea din jur!”, este sfatul Oanei Vasiliev.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102