REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dragnea: Dacă domnul Constantin vrea să iasă din Guvern, e o opțiune personală

Dragnea: Dacă domnul Constantin vrea să iasă din Guvern, e o opțiune personală

Replica API 20 martie 2017 | 12:01 454

Susținerea parlamentară a actualului guvern nu va fi afectată de eventuale mișcări create în urma situației existente în ALDE, a declarat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților.

El a adăugat că nu înțelege de ce co-președintele ALDE Daniel Constantin "este atât de supărat" și a susținut că, dacă acesta ar vrea să iasă din guvern, este doar o opțiune personală

"Azi *duminică - n.r.) nu am discutat cu domnul Tăriceanu. Am înțeles că au o întâlnire și nu l-am sunat nici pe el, nici pe Daniel Constantin. Noi am fost tot timpul deschiși la discuții și întâlniri în coaliție, suntem în continuare deschiși. Eu nu cred că, cel puțin de la PSD, sau nu mai sunt sigur dacă cineva de la PSD sau din altă parte a luat vreo decizie pentru ALDE. Cel puțin în ceea ce mă privește nu e adevărat, nici nu are cum să fie adevărat (n.r. că el ia decizii în ALDE). Eu știu că deciziile le iau împreună, în forul lor de conducere. Alte motive, care mână pe unul sau pe altul să genereze discuțiile astea, poate le știu dumnealor. Dar nici pe Daniel Constantin nu-l înțeleg de ce este atât de supărat și de nervos chiar în perioada asta. Noi ne dorim în continuare să avem alianța cu ALDE și sperăm să avem alianța cu ALDE în întregime, cu toți parlamentarii ALDE, pentru că sunt colegii noștri, am colaborat bine înainte de alegeri și după alegeri. Acuma, dacă domnul Daniel Constantin vrea să iasă din guvern, este o opțiune personală. Nu știu — vrea, nu vrea, până la urmă este decizia dumnealui", a afirmat Dragnea, la România TV, conform Agerpres.

Liderul PSD spune despre co-președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu că este un om foarte stabil, cu experiență politică.

"Și sper ca aceste discuții să se finalizeze bine Dar până la urmă, eu nu am stat să urmăresc foarte atent acolo, dar din ce am văzut astăzi, noi despre ce vorbim? De părăsirea unor posturi din guvern din cauza unui congres? Adică n-am văzut niște chestiuni profunde, de doctrină, chestiuni foarte grave. Înțeleg că un partid vrea să organizeze un congres, dar asta nu poate să fie decât de bine, dacă majoritatea membrilor doresc asta. (...) Dacă cineva vrea să facă un partid, mult succes, e foarte bine", a spus Dragnea.

Întrebat dacă s-ar putea schimba calculele privind sprijinul în Parlament pentru actualul guvern, el a răspuns că nu. "Eu cred că nu. Este clar că aceste mișcări și din partea unuia și a altora sunt bine privite de adversarii noștri politici. Eu nu spun că sunt în cârdășie, unii spun asta, dar eu nu cred asta. Dar, cu totul întâmplător, sunt niște acțiuni care le fac plăcere celor care sunt adversarii noștri politici. Susținerea guvernului în Parlament nu va fi afectată", a afirmat președintele PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar dumneata nu ai luat o optiune personala de a iesi din PSD. Ai ajuta PSD-ul , Guvernul si Tara.
0
0
Si totusi, domnule Dragnea, astia sunt aliatii dumneavoastra?
2
0
viitorii pensionari de lux.Intrebare:in calitate de pensionari,vor vota tot psd-ul?Alta intrebare:o fi simplu sa fii bugetar sarman cu 4000 eur pe luna?Huoooo ramatorilor!Penalilor!
0
0
prea bine cetatene cu in ascutit simt civic si pricepere nelimitata. De maine vom face chiar asa. Tine cont insa ca bugetarii aia nenorociti include si militia, jandarmeria, cadrele medicale, pompierii, etc. Pe de cealalta parte plangem in batista ca n-avem doctori, etc etc. Cunosti aparatul legal si cat de usor e sa gestionezi salbaticia din Romania unde e necesara cel putin o lege care sa prevada orice scenariu oricat de SF, ca noi suntem un popor de isteti si ne vin imediat idei? Off daga cetatene, mi-e teama ca tu vei fi printre primii care at emigra cand nu va merge treaba. success!
0
0
Ca bine zici neicusorule! ii doare in papuci pe astia de tara si de popor! Troaca si laturile sunt obiectivul principal.
2
0
In cocina e galagie mare:toti porcii se inghesuie la troc;acu se intampla sa mai ramana si cate unu pe delaturea,de...Inving porcii batrani si cu experienta de ramatori.au ratul mai gros.
3
0
Ca bine zici mosule din cauza asta te sustinem ca sti ce vrei.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367