REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dragnea: Înainte de un referendum este foarte importantă o discuție serioasă între liderii politici

Dragnea: Înainte de un referendum este foarte importantă o discuție serioasă între liderii politici

Replica API 24 februarie 2017 | 00:43 555

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, consideră că, înainte de un referendum, "posibil sau nu", este foarte importantă o discuție serioasă între liderii politici pentru a se ajunge la o înțelegere privind calea de urmat în multe domenii, discuție care poate fi și sub patronajul Președinției României.

El și-a exprimat speranța ca președintele Klaus Iohannis "să cumpănească bine".

"Și atitudinea de astăzi mă face să sper că va cumpăni și va cântări cu multă înțelepciune înainte de a lua o decizie pentru că, dincolo de acest referendum — posibil sau nu — cred că foarte important e să se genereze o discuție serioasă între liderii politici — poate fi sub patronajul președintelui — pentru a se realiza o înțelegere privind calea de urmat în multe domenii, lucru care trebuia să fie făcut demult. Nu e prea târziu. E târziu, dar nu e prea târziu", a declarat Dragnea, joi, la Romania TV.

Potrivit acestuia, din punct de vedere legal, președintele poate renunța la referendum, pentru "că n-are nicio problemă".

Liviu Dragnea a dorit să sublinieze că nu are în general un "discurs de slugă", ci unul de român normal și a reafirmat că partidul pe care îl conduce și Guvernul nu au absolut nimic împotriva multinaționalelor doar pentru că doresc să ajute și firmele cu capital românesc.

"Eu nu am un discurs naționalist, n-am de slugă, am un discurs de român normal, care încă speră că în țara lui poate să vorbească pentru drepturile românilor — că sunt angajați, că sunt oameni de afaceri, funcționari, pensionari, tineri, medici, profesori. Cred că încă mai avem drept să vorbim despre asta. Că nu am o atitudine de slugă și pentru asta sunt criticat, asta-i viața! N-o să-mi schimb discursul. Dar precizez a mia oară — nici eu, nici partidul pe care îl conduc, nici Guvernul n-are absolut nimic împotriva multinaționalelor doar pentru faptul că noi spunem de luni de zile — și acționăm în sensul ăsta — că vrem să ajutăm și firmele românești, și capitalul autohton. Asta nu înseamnă că e ceva împotriva celorlalte", a susținut președintele Camerei Deputaților, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai dracnea nu stie de teldrumu...numai noi stim si americanii...
3
0
de Dragnea... simte cum ii fuge terenul de sub picioare...la parnaie, esti un puroi
5
0
ocupativa ptr. demersul demiteri lui mocanis, de bani lipsa ce doar ciolos stie si modificarea legislatiei ptr. magistrati !
0
5
ti se camzbate ochisorul maro ....dupa cum se vede ... au baietii alifie la parnaie... nu e nimic
6
0
Mare lichea de de om si politician esti '' mai draga Liviule '' !Pe cine prostesti tu in fiecare zi , cu fiecare discurs , ca vrei binele poporului ? Incerci mereu cu pomeni electorale , doar,doar sa treaca si modificarile la codul penal ,sa scapi si tu si toata ''ciurda ''de hoti si infractori .Iti e cumva frica ce cu palatal intins pe 2 strazi ?Despre TELDRUM nu zici nimic ?Mai borfas , mincinos ce esti ,crezi ca te mai crede cineva? NU te mai cred nici cei mai credinciosi PSD isti
5
1
tremura si are si de ce.Referendumul ai va da presedintelui mult mai multa legitimitate si gandul ca el nu va mai putea fura voturi si invia moroii din Oltenia il copleseste.Asa ca ,livacke o da la-ntors precum ala care a rasturnat carul cu prosti la Caracal.
5
1
te ia cu friguri de la referendum?vrei sa stii intrebarea?pai nu mai luati ba,oamenii de prosti si furati mai putin,dormiti mai putin la locul de munca,respectati voi in primul rand legea,apoi sa veniti cu pretentii.ce consultari?ce,voi l-ati consultat pe Presedinte cand ati organizat marea scapare de lege si justitie pri o.u.g 13?acu s-avem pardon,sper sa fie o intrebare buna,sa fiti taxati inca o data.fii ba si tu barbat si iesi sa stai de vorba cu oamenii,nu te ascunde ca muierile sub masa,ca asa vad ca te tii tare mandru!
3
1
sa va ocupati de demisia boului si modificarea constitutiei cu privire la indatoriri, obligatii si pedepse la magistrati si negresit salarizarea unica si a pensiilor, sa nu mai existe pensii sub 1000 lei !
1
3
Iohannis cu referendumul lui de cacat.
2
5
Tu Dragnea si tu Grindeanu, ce ziceti de Legea nr.6 din 2017 bugetul de stat, Art.67 ?
0
2
Sigur , dar nu o discutie intre penali ! Intre puscariasi ...
1
2
Tot timpul este pus pe hotii si sarlatabnii, nu i-au mers figurile si acum vrea sa fure startul si cu referendumul.Nu are probitate morala sa se ocupe de acest lucru.
3
2
O discutie ,chiar sub patronajul pesedentiei,cat tupeu are omul asta ,cata ipocrizie,ti se face sila.Pai nu erai dta ala cu ordonante la miez de noapte,ala de guverna in numele,,poporului"care te-a ales?
5
3
In nemercia ta ...livache...l ai uzurpat pana si pe bastos...vedeatash in formol la antipa...
5
3
O ! Tu pork corupt de mult iti faci de cap., ai prostit o lume intreaga chiar si pe amicul Ozzy, eu nu am liniste pana nu te vad plangand dupa gratii doar atunci voi avea incredere in justitia romaneasca. Tu esti dusmanul Romaniei moderne
6
3
javra simte ca a pierdut...acum se da conciliant...la parnaie, jigodie!!!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614