REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dragnea spune că a discutat cu directorul SRI referitor la denunțarea protocolului cu DNA

Dragnea spune că a discutat cu directorul SRI referitor la denunțarea protocolului cu DNA

Replica API 24 februarie 2017 | 00:32 482

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că a avut o discuție cu directorul SRI, Eduard Hellvig, pe tema protocolului cu DNA și că i-a transmis acestuia că inițiativa de a denunța un astfel de document trebuie să pornească chiar de la el.

"Eu am avut o discuție chiar cu domnul director al SRI. Ne știm de ani de zile, am avut acest statut și eu, și dumnealui, eram amândoi oameni politici, secretari generali la două partide. Sper să nu aibă nicio problemă că ne-am cunoscut într-o viață anterioară. Acum, ca președinte al Camerei Deputaților pot vorbi și alte lucruri și i-am spus părerea mea (...) că într-un fel sau altul trebuie să plece inițiativa de la dumnealui ca acele protocoale să fie denunțate", a declarat Liviu Dragnea, miercuri seară, la Antena 3, referindu-se la un protocol secret între SRI și DNA.

Întrebat dacă dosarul său a fost făcut pe baza unui astfel de protocol, Dragnea a răspuns că nu știe acest lucru și, de asemenea, nu știe dacă acesta mai există sau nu. "Dar primul om în stat o ști?", s-a întrebat liderul PSD.

"Eu nu cred că s-a vorbit despre toate protocoalele. Spunea cineva, habar n-am dacă este adevărat sau nu, că este un protocol între Curtea de Conturi și DNA. O fi legal, n-o fi legal? Eu cred că ar trebui să se meargă la izvor, la cine a avut această idee, de ce s-a făcut acest lucru, de ce s-a ajuns în situația asta. Altcineva îmi spunea că este și un protocol între DNA și ANAF. (...) Trebuie să se vadă oportunitatea și fundamentarea și temeinicia fiecărei solicitări de mandat de ascultare. Cred că ar trebui să facă cineva analiza aceasta și eu sper să se facă. Să vedem cum s-au dat, de-a lungul anilor, de ce s-au dat, care a fost finalitatea", a adăugat Liviu Dragnea.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intr-o vacanta exotica,pe unde ai tu complexul ala hotelier,pai tu vrei sa stai de vorba asa,ca mocangiii?Nea Liviu,nu stiu cum ai facut,dar toata lumea sta cu bunghiu pe matale.ce frumos ai inceput tu,aproape prim-ministru si acum te hiuduie orice om civilizat cel putin din Europa.asta e,lacomia...e foame de bani,baieti!
1
1
La PSD-ALDE sunt numai secaturi si sunt condusi de cele mai mari hahalere si cei mai mari ratati mioritici . Mama lor de curve ...
1
1
Un om normal nu are de ce sa se teama de SRI , problema este cu cei care sunt potentiali delicventi si cei ce se ocupa de terorism.Trebuie cumva sa aflii ce pun la cale.
1
2
Dragnea am vrea sa te vedem in poze pe pachetele de tigari
5
5
Dragnea, la parnaie cu tine! Jos labele!
4
5
CE AR DORI PSD CA INSTITUTIILE STATULUI SA DEVINA OARBE SA NU COMUNICE INTRE ELE SI VOI SA FITI INVICIBILI??? SI ASA VA CREDETI MAI PRESUS DECAT DUMNEZEU!!
8
8
Coruptia generalizata a adus statul roman in situatia de a se dezintegra. Se depun eforturi pentru a se amana inevitabilul. Coruptul sef mai vrea doar cateva caramizi de bani si o emigrare definitiva. Restul lumii, la cacat.
11
8
are morcovul in cur.
12
11
Poate tu nu esti in lumea asta! Ca omul asta stie ce spune
10
11
Omul nu prea mai este in realitatea aceasta
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218