REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Drumul GROAZEI de la Agigea! O mașină s-a răsturnat, alta s-a înfipt în parapet! Patru turiști bulgari au văzut MOARTEA cu ochii!

Drumul GROAZEI de la Agigea! O mașină s-a răsturnat, alta s-a înfipt în parapet! Patru turiști bulgari au văzut MOARTEA cu ochii!

Replica API 26 august 2016 | 00:19 232

În câteva ore!

În câteva ore!

Patru turiști bulgari au văzut moartea cu ochii! Aceștia se întorceau din Rusia și tranzitau România pentru a se întoarce către casă. Ajunși în zona sensului giratoriu de la Agigea, șoferul susține că nu l-a văzut, acesta fiind motivul pentru care vehiculul s-a răsturnat. Doi dintre ei au ajuns la spital. La scurt timp, un alt accident a avut loc în zonă. O mașină s-a "înfipt" în parapet. Polițiștii au declanșat cercetările.

Sensul giratoriu de la Agigea sau drumul groazei? De-a lungul timpului, mai multe accidente rutiere au avut loc în zonă, fiind vorba despre neatenție, inclusiv a celor care coborau de pe A4, oboseală, grabă și nerespectarea regulilor de circulație. La fel s-a întâmplat și în noaptea de joi spre vineri, 25 spre 26 august, când un autoturism s-a răsturnat, ajungând în afara părții carosabile! Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre patru cetățeni bulgari, care se întorceau din Rusia, din vacanță, și se îndreptau către casă, spre Bulgaria. Ajungând în zona sensului giratoriu, șoferul a declarat că nu l-a văzut, acesta fiind motivul producerii accidentului. Toate cele patru persoane au fost rănite, dar două au refuzat transportul la spital. Celelalte două au ajuns la unitatea spitalicească, dar cu traumatisme minore. Și, la scurt timp după acest nefericit eveniment, mai exact în dimineața de vineri, 26 august, un alt accident a avut loc. Este vorba despre un autovehicul care s-a "înfipt" în parapet.

Precizăm că, așa cum e specificat și mai sus, zona este cunoscută pentru accidentele rutiere petrecute. Spre exemplu, pe 10 iulie anul curent, un alt vehicul a intrat în sensul giratoriu, 3 persoane fiind rănite. Una, în vârstă de 82 de ani, a ajuns la spital. La fel și pe 24 iulie, când alte trei persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în zonă. De asemenea, la data de 15.07.2016, ora 05.00, S.S., în vârstă de 20 de ani, din Slobozia, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a condus un autoturism pe A4, dinspre Bucureşti către Agigea, unde a pierdut controlul autoturismului şi a colizionat cu glisiera metalică de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a altor patru pasageri.

Amintim și faptul că minivacanţa de Rusalii de anul acesta a debutat cum nu se poate mai prost pentru trei tinere care se îndreptau spre mare! Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, 18 iunie, pe A4, aproape de sensul giratoriu care face legătura cu DN39, dinspre Agigea, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. Trei fete au fost rămas prinse între fiarele contorsionate ale maşinii, ca urmare a impactului. Echipajul de la Descarcerare le-a eliberat, ele fiind transportate la spital, conştiente şi cooperante. Potrivit cadrelor medicale, două dintre victime au suferit traumatisme minore, cea de-a treia fiind în stare mai gravă. Mai exact, o femeie de 27 de ani a suferit un traumatism cranian, traumatism de bazin şi facial (ea fiind în stare mai gravă), iar celalte două, cu vârste de până în 30 de ani, au fost diagnosticate cu traumatisme craniene şi toracice. Și, din nefericire, acestea sunt doar câteva exemple de accidente rutiere petrecute în acea zonă, anul acesta.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367