REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

După scandaluri care păreau că nu se mai termină, Centrul pentru Tineret „Jean Constantin” va fi deschis în aproximativ o lună

După scandaluri care păreau că nu se mai termină, Centrul pentru Tineret „Jean Constantin” va fi deschis în aproximativ o lună

Replica API 16 februarie 2017 | 18:52 311

În sfârșit! După nenumărate amânări și probleme, Centrul pentru Tineret ce-i poartă numele marelui actor constănțean, Jean Constantin, va fi deschis publicului. Ceea ce mai trebuie puse la punct sunt modificările survenite în legistația Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În mai puțin de o lună, Centrul pentru tineret Jean Constanța va funcționa. “Se reface scenariul de incendiu și apoi îi vom da drumul. De când s-a făcut recepția și până astăzi, s-a modificat legislația la ISU după cazul Colectiv. Acum trebuie să facem modificări conform celor solicitate de către IGSU. Acesta este motivul. În aproximativ o lună îl vom deschide”, a precizat Claudiu Palaz, vicepreședintele CJC.

Amintim că deschiderea centrului trebuia să aibă loc încă de la sfârșitul anului 2015. Însă, impedimentele au condus la stabilirea mai multor date în anul 2016. "S-au rezolvat toate. Acum suntem pe ultima sută de metri. Se încep lucrările pentru aparatură, se vor monta aparatele și am înțeles că s-a rezolvat și problema cu mobilierul. La următoarea ședință de consiliul probabil se va anunța ceva.

Președintele a cerut ca ultimul termen să fie 15 septembrie. Acum va depinde de lucrări, dar cu siguranță nu vor mai dura mult", preciza, în luna august a anului 2016, Dan Cojocaru, managerul Centrului Multifuncțional pentru Tineret "Jean Constantin. Bineînțeles că acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că nici până la ora actuală centrul cultural nu funcționează!

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergi la mall-uri ca acoko gasesti locuri de parcare cacalau. Lasa cultura...
0
4
centru cultural fara nici un loc de parcare ,minunat
10
3
Sanatoriul de la Agigea pentru bolnavii de Alzheimer ne minti de un an ca-l finalizati si nu a-ti facut-o nici in prezent. Va doare in spate de noi care trebuie sa nepurtam parintii prin improvizatii de centre de tratament care sunt private si care credem ca sponsorizeaza la tina. poate face si parchetul o investigatie sa vada de ce nu se finalizeaza acel Sanatoriu.
3
0
cultura este ZERO la constanta ! n-ai cu cine . . .
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102