REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

E oficial. Campingul pescăresc care i-a adus lui Calapod încă o condamnare se transformă

E oficial. Campingul pescăresc care i-a adus lui Calapod încă o condamnare se transformă

Replica API 5 octombrie 2016 | 01:03 389

Vile, club şi parcare P+8

Vile, club şi parcare P+8

Este oficial! Campingul pescăresc din pricina căruia fostul primar al oraşului Năvodari, Tudorel Calapod, a „împuşcat” o nouă condamnare, se va transforma în oază de cazare cu vile turistice, club, unitate de alimentaţie publică şi parcare supraterană cu 8 nivele.

În cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Năvodari a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal înaintat de investitorul SC Hars SRL. Aleşii locali au aprobat proiectul, având în vedere că la dosar au fost ataşate toate documentele necesare demarării viitoarelor construcţii: avize RAJA, ENEL, ABADL, de la Ministerul Economiei, Ministerul Dezvoltării Regionale, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului ş.a. Terenul pe care a funcţionat până în prezent Campingul Pescăresc este în suprafaţă de circa 3 mii de metri pătraţi şi a fost achiziţionat în 2006. De altminteri, tocmai această tranzacţie i-a adus lui Tudorel Calapod, fost primar, o nouă condamnare. Alături de el au fost condamnate şi alte persoane, între care şi fostul şef al Oficiului de Cadastru, Stere Sponte. Decizia instanţei nu este însă definitivă. Calapod a fost acuzat în acest dosar că a stabilit „cu intenţie, o valoare diminuată faţă de valoarea reală” a terenului în cauză, după cum susţin procurorii care au instrumentat dosarul. Revenind la investiţia SC Hars SRL, ea vizează construcţia mai multor vile turistice, cu regim de înălţime maxim P+8, club, alimentaţie publică şi parcare supraterană P+8. Conform hotărârii adoptate de consilierii locali din Năvodari, în sarcina societăţii care va construi vilele turistice revine şi amenajarea căilor de acces şi de echipare tehnico edilitară a zonei.

Alexandra ANTON

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/calapod-fostul-sef-de-la-ocpi-si-directorul-termica-condamnati-cu-executare-290672/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614