REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

E oficial: PSD a pierdut alegerile la Cernavodă; liberalul Negoiţă este noul primar

E oficial: PSD a pierdut alegerile la Cernavodă; liberalul Negoiţă este noul primar

Replica API 8 iunie 2016 | 00:37 1481

Liviu Negoiţă

Întregul scandal de la Cernavodă, cu solicitarea privind reluarea alegerilor, a ţinut în tensiune oraşul până ieri seară! „A fost formulată o sesizare de către PSD în acest sens (anularea alegerilor – n.r.) şi a fost redirecţionată către Biroul Electoral Central Bucureşti, care ne-a confirmat primirea şi se află în curs de soluţionare”, a precizat Alina Marin, preşedintele BEC Constanţa. Ştefan Pleşa, candidatul PSD la Primăria Cernavodă consideră că alegerile au fost fraudate.

Ştefan Pleşa

„Am cerut anularea alegerilor, am făcut contestaţie la BEC şi aşteptăm rezultatul. Am făcut contestaţie în primul rând pentru că s-au găsit buletine de vot în plus faţă de cele de procesul verbal. De asemenea, au fost găsite în cabinele de vot buletine necompletate de următorii care voiau să vină la vot. Preşedintele de secţie nu a consemnat şi nu s-a luat nici o măsură. Nu mi se pare normală situaţia. Consider că au fost fraudate alegerile. Iniţial, ni s-a transmis o situaţie, la aproximativ o oră ni s-a transmis altă situaţie de la aceeaşi secţie. Când ne bucuram că am câştigat, când după jumătate de oră primeam telefon că nu este aşa rezultatul. Nici u ştiam ce să mai credem”, a declarat Ştefan Pleşa, candidatul PSD la Primăria Cernavodă. Iată că întreaga tevatură s-a încheiat marţi seara, când BEC a decis să respingă contestaţia celor de la PSD! Primul care s-a bucurat de aflarea veştii a fost candidatul PNL la primărie, Liviu Negoiţă, care va fi, în situaţia dată, primarul oraşului în următorii patru ani. „PSD nu a ştiut să piardă”, a concluzionat Negoiţă.

Diana NEAŢĂ, Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614