REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ei sunt tinerii din Năvodari implicaţi în teribilul accident din Mamaia!

Ei sunt tinerii din Năvodari implicaţi în teribilul accident din Mamaia!

Replica API 4 martie 2016 | 10:33 605

Foto: Adrian Bîcu, Veronica Anabella Vezeteu (mijloc sus), Ioana Dima, Emanuel Coroma

Tinerii implicaţi în teribilul accident rutier din Mamaia, petrecut în seara de joi, 3 martie, sunt din Năvodari şi se numesc Adrian Bîcu de 20 de ani (şoferul), Emanuel Coroma, de 20 de ani, (pasager dreapta faţă) Veronica Anabella Vezeteu şi Ioana Dima.

Cei doi tineri erau parte din galeria Clubului Farul, iar Emanuel Coroma era cunoscut cu antecedente penale, el ieşind de după gratii cu doar câteva zile înainte de tragedie.

Tinerii se întorceau de la iubitul uneia dintre victime, Ioana Dima, care studiează la Școala Militară Amiral Ion Murgescu. Mihai, iubitul Ioanei, nu are voie să plece în timpul săptămânii de la școală, așa că au stabilit ca tânăra să meargă să-l viziteze. Din păcate, călătoria s-a sfârșit tragic, atât pentru ea, cât și pentru amicii ei. Verona a fost supusă unei intervenții chirugicale, fiind în afara oricărui perocol, iar Ioana Dima se află în comă.

Mesaje au umplut paginile de Facebook

"O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet frumos s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă durere, lacrimi şi un gol imens.... Te vom păstra mereu în sufletele noastre, Adrian Adi !"

"Nu a fost şi nu va mai exista om mai bun ca el.. Îmi spunea: Laurică, pe mine nu mă deranjează prea multe lucruri în viaţă, îmi văd de treaba mea.. aşa spuneai mereu frate.. Adiţule.. frate .."

"Dumnezeu să te odihnească în pace! Îmi amintesc de vorbele pe care mi le spuneai, şefule. "La un moment dat Dumnezeu va lua uşor, uşor persoanele cu suflet bun lângă el, pe o altă lume mai bună, că lumea noastră va sfârşi cu persoanele rele". Uite că în seara asta te-a luat pe tine de lângă noi, suflet bun!!"

Citeşte DETALII AICI:

ACCIDENT GROAZNIC în Mamaia: doi tineri au MURIT, o tânără este în COMĂ!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614