REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elevii Şcolii „Gheorghe Ţiţeica” au construit o armată de oameni de zăpadă

Elevii Şcolii „Gheorghe Ţiţeica” au construit o armată de oameni de zăpadă

Replica API 16 ianuarie 2017 | 00:00 398

La joacă!

La joacă!

Animaţi de spiritul vacanţei şi de bucuria de a putea, în sfârşit, să plutească şi la Constanţa într-un ocean de ninsoare, elevii clasei pregătitoare C a Şcolii Gimnaziale nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica” au realizat vineri, 13 ianuarie, în Piaţa Ovidiu, un minipluton de oameni de zăpadă.

Adela Marin, profesoara coordonatoare a acestei activități, spunea: ”Am aflat cu interes că s-a constituit o armată de oameni de zăpadă pe faleza Cazionoului. Ideea mi s-a părut interesantă și m-am gândit să mobilizez elevii și părinții clasei la care sunt învățătoare pentru a realiza și noi omuleți care să se alăture, metaforic, celor deja creați. Contează veselia, dorința ca micuții mei elevi să facă ceva împreună cu părinții lor și bucuria de a fi împreună în aceste ultime zile de vacanță!”.

"Activitatea a reunit peste 25 de elevi și tot atâția părinți care, preț de două ore, au lucrat pentru ca omulețul lor să fie cel mai original și cel mai amuzant. S-au folosit tehnici și accesorii variate. Am remarcat un om făcut din bulgări mici de zăpadă puși unul lângă altul, ca și unul foarte patriot care era accesorizat cu o eșarfă tricoloră. La finalul întâlnirii, copiii se puteau confunda cu micile lor creații. Centrul istoric al Constanței a fost invadat de culori, de zâmbete, de freamăt, încântând trecătorii și aducând surâsuri pe fețele tuturor.", au declarat reprezentanţii instituţiei.

Pentru a încheia activitatea într-un mod care să constituie o amintire de neuitat, elevii au fost răsfățați cu un tort în formă de ... om de zăpadă, evident, pe care erau scrise trei cuvinte: ”Oameni, zăpadă, iubire!”

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adela Marin esti brocolli , sau , ma rog , varza ... Ce treaba are scoala ta cu Gheorghe Titeica - matematicianul ? Ridicol ! Penibil !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614