REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

EXCLUSIV: ȘOCANT! UN AGENT DE LA POARTA ALBĂ ȘI-A DAT FOC

EXCLUSIV: ȘOCANT! UN AGENT DE LA POARTA ALBĂ ȘI-A DAT FOC

Replica API 8 aprilie 2017 | 00:57 852

Foto ilustrativ-sursa alba24.ro

Descoperire macabră la Medgidia! La ieșire din localitate, spre Valea Dacilor, o persoană de sex bărbătesc a fost gasită carbonizată într-o mașină, marca Renault Simbol, în seara de vineri, 7 aprilie. În urma cercetărilor s-a stabilit că e vorba despre Dumitru A., subofițer la Penitenciarul Poarta Albă. Tragedia a lovit ca un trăznet familia, care era deja îngrijorată, întrucât bărbatul plecase de acasă și nu știa nimic de el. Fiica acestuia chiar postase un mesaj pe Facebook alături de o poză prin care cerea să fie anunțată dacă se știe ceva despre el. ''Tatăl meu... dacă l-a văzut cineva, vă rog contactați-mă. Ochi albaștri, înălțime 1,75 și vărstă 48 de ani. Era îmbrăcat cu o bluză gri și blugi albaștri. Se pare că la 15:30 ar fi fost în Poarta Albă, însemnând că sunt șanse mari să fi mers spre Constanța'', se arată în mesajul postat de fiica bărbatului.

Dumitru își lăsase acasă telefonul, dar și toți banii pe care îi scosese de pe card. Se pare că era foarte stresat la muncă și primise și vestea că o boală cruntă a recidivat, fiind vorba de cancer la colon. Astfel, bărbatul a făcut plinul la mașină, a luat combustibil și în bidoane, a mers la ieșire din localitate, a stropit vehiculul, s-a închis în el și apoi și-a dat foc. Cel puțin acestea ar fi bănuielile. Cert este că, potrivit rezultatelor necropsiei, moartea a fost una violentă. Trupul a fost carbonizat iar mașina a ars în totalitate.

Potrivit polițiștilor, la data de 07.04.2017, ora 16.35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați că pe un câmp aflat la aproximativ 1,5 kilometri de DJ 381, pe tronsonul de drum Medgidia - Valea Dacilor, se află un autoturism complet carbonizat cu o persoană decedată în interior. În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat, în vârstă de 48 de ani. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Medgidia, unde la data de 08.04.2017 a fost efectuată necropsia. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Reamintim și faptul că un ofiţer din cadrul Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit spânzurat la domiciliul său, în seara de joi, 9 martie, 2017. Acesta lucra cu deţinuţii pe partea de reintegrare socială şi, potrivit informaţiilor noastre, de circa un an de zile trecea printr-o perioadă extrem de stresantă. Paul L., pentru că despre el este vorba, ar fi fost reclamat la DNA de către superiori, însă, potrivit unor surse, totul ar fi fost o înscenare, în sensul că el ar fi cerut bani persoanelor private de libertate. Chiar şi aşa, cei care-l cunosc au rămas înmărmuriţi întrucât îl ştiau un om echilibrat, care nu avea probleme cu banii şi care avea un mod de trai liniştit. "Era foarte stresat şi, uitaţi, a cedat...".Informaţia cum că Paul L. şi-a încheiat socotelile cu viaţa a fost confirmată de către reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă. Procurorii au declanşat o anchetă.

Liliana CHIRU, Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna Claudia, nu inteleg cu ce va priveste pe dumneavoastra situatia financiara a familiei DUPA moartea raposatului. Ca tot romanul, ne place sa ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala, sa scoatem aberatii pe gura si nici macar nu stim despre ce vorbim. Dovada, in cazul de fata, este ca nici macar nu ati fost in stare sa ii scrieti numele corect: acel "Mitrut Alexia" este, de fapt, Dumitru Axenia
3
0
De unde a avut fiica lui Mitrut bani sa-si cumpere Masina Gip. ?Cu ce bani?Dupa 2 luni de la decesul Lui Mitrut Alexia.
0
3
pataalba jeg uman
1
0
Las ca pui io mana pe voi!
2
1
Salgartay, il confunzi pe bietul om cu Garcea si Scrich de la vizita. Da.te.n mortii ma.ti ca nici tupeu de sifon n.ai. Ii ascunzi p.aia doi aruncand cu noroi in bietul om. Sictir
6
3
Scopul nostru este puscarii cat de multe in Romania...de munca NET .
4
1
Asa este . Mi-a introdus 5 telefoane . Am facut 50.000 cu el. Noroc ca mai sunt si alti gardieni , care au foamea in glanda sa ii tepuim pe fraieri.
1
18
Era un om deosebit. O persoana blanda,serioasa, un om exceptional. Nu pot sa cred. Odihneste-te in pace domnule Mitrut.
19
0
traiasca generalul Oprea
2
5
Se trag tepe cu metoda accidentul. Deci gardienii le baga telefoane la puscariasi. Deci e bine daca scapam de ei. Scurt si cuprinzator.
9
18
garcea cu scriosteanu 2 jeguri
19
10
Canceru de colon se poate trata prin operatie...Numai el stie de ce a recurs la gestu asta...Dumnezeu sa-l erte..
14
4
Pata Alba sa.ti trag la muie si tie si lu zdreanta ta
13
19
tac-su...asa cum scrii tu jegosule-puscariasule ordinar,era un om de onoare...un familist adevarat...nu niste KAKATI..ca voi...
34
2
Sa-i spuna cineva la fata aia,cine si ce a fost tac-su...
4
30
Au invins jocul balena albastra urmeaza operatorii radar de la rutiera din maracini!
2
13
de CACAT numit jannes ...MUIE MULTA.ASA SE TRAIESTE IN ROMANIA.VA ASTEPTAM IN STREANG.
4
17

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920